Bülent Uygun: "Sneijder ile anlaştık. Listemizde Arda, Ozan Tufan ve Volkan Şen var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
bulent_uygun_dan_flas_aciklamalar_h21308_deccc.jpg

Bülent Uygun, transfer çalışmalarına ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. Uygun, ''Sneijder ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağız. Pazar günü Katar'da olacak. Arda Turan transfer listemizde. Arda'ya Çin'den ve Fransa'dan ciddi transfer teklifleri var. Arda Türkiye'ye gelmeyeblilr.'' dedi.

Bülent Uygun, ''Ozan Tufan ve Volkan Şen'i transfer etmek istiyoruz. Temaslarımız sürüyor.'' dedi.

Uygun, Sakaryaspor'dan Burak Bekaroğlu'nu, Bucaspor'dan Kerem Atakan Kesgin'i ve Galatasaray'ın genç oyuncusu Atalay Babacan'ı da transfer etmek istediklerini ifade etti.

Katarlıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük sevgi duyduğunu ifade eden Uygun, Mart ayında Türkiye ile Katar arasında hazırlık karşılaşması yapılacağını açıkladı.
 
Ozan’ın neden kadro dışı kaldığı belli oldu. Ozan’ı transfer şikesiyle 15-20’ye Katar’a iteleyip o parayla transfer yapacak fener devre arası. Oyuncu satmadan transfer yapamıyorlar malum.
 
Bana da Sow olayının aynısı olacak gibi geliyor. Ozan giderse en az 15 milyon euro derler. Arda ve Volkan'ın adını da dikkat çekmesin diye sayıyor. Şerefsiz Bülent.
 
Ne şerefsiz bie adam bu yaa,dünyada ortasaha mı kalmadı da Ozan'ı istiyomuş pislik herif,adam teknik direktör değil kara para aklamacısı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
DCeT--sXgAEzU9T.jpg

Aykut Kocaman, Ozan Tufan’ı kampa götürmeyerek gözden çıkartmıştı. Sarı-Lacivertliler’in gönderme kararı aldığı genç oyuncu için sürpriz bir talip çıktı.

Katar’ın El-Gharafa takımının başına geçen Bülent Uygun, Ozan’a teklif yapabileceklerini söyledi.

Bülent Uygun, kadrolarına Türk oyuncuları da katmak istediklerinin altını çizerek şunları ifade etti:"Yöneticilerimiz, Arda Turan, Volkan Şen ve Ozan Tufan ile ilgili de görüşmeler yapıyor.Arda'nın gelme ihtimali zor çünkü çok sayıda teklif alıyor. Arda'nın Çin'den ve Fransa'danteklifler aldığını biliyorum. Adı Türk takımları ile de geçiyor ama ben Arda'nın Türkiye'ye döneceğini düşünmüyorum. Ama tabii ki bu futbol, Medipol Başakşehir de çok güçlü birtakım."

Katar ekibinin kapıyı çalması halinde Fenerbahçe'nin kapıyı 10 milyon Euro’dan (45 milyon TL) açması bekleniyor.

El-Gharafa’nın dışında İspanyol takımları Deportivo ve Sociedad’ın yanı sıra Süper Lig’den Osmanlıspor ve Akhisar’ın Ozan’ı kiralamak istediği öğrenildi.

Fanatik
 
İste onun icin devreye girip Ozan'in aklini celeceksin ne isin var Katar'da diyeceksin,gitmeyecek birakin beni diyecek gerekirse uygun bir bedelle bize gelecek ben sevmesem de aslinda faydasiz bir oyuncu degil,Fatih Hocam adam edebilir,madem yabanci kisiti da gelecek 22 yasinda denenebilir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Fenerin
Barcelona'nin
Trabzon'un

Elindeki işe yaramazlari alacaklar

Bizden de genç oyuncu Atalayi.
Oh ne güzel.

Bulent uygun gurbette bile fener için elinden geleni yapıyor.

Gün yüzü görme DURSUN!
 
Üst Alt