Bülent Uygun'dan Ozan Kabak ve Atalay Babacan Sinyali! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bülent Uygun'dan Ozan Kabak ve Atalay Babacan Sinyali!


18557114_2044484255837963_1182374479583554540_n.jpg

Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Radyospor'a yaptığı açıklamada Ndiaye'nin transferini yorumladı. Uygun Ozan Kabak ve Atalay Babacan'a isteyeceklerinin sinyalini verdi.

Bülent Uygun'un açıklamaları şu şekilde:

"Ndiaye transferinde bizim için ekonomik değerlerin çok önemi yok. Biz başarıyı isteyen bir kulübüz. Oyuncunun gitme niyeti olduğu anda, başkanımız bedeli ödenirse gidebilir ifadesini belirti ve o şekilde transfer oldu."

"GALATASARAY'DAN ÜÇ OYUNCU ALACAĞIZ"

"Türk ve yetenekli oyuncu az kaldı. Milyonlarca genç var ancak yapılması gerekenler yapılamadığı için ülke yeteneksizlik konusunda sıkıntı yaşıyor. Orada benim belirleyeceğim üç oyuncu ile birlikte 7 milyon bedelle Ndiaye ayrıldı. Önümüzdeki günlerde belirleyeceğimiz üç oyuncu ile anlaşacağız."

"U17 DÜNYA KUPASI’NDA OYNAYANLAR VAR"

"U-17 Dünya Kupasında oynayanlar var, 16 yaş ve 18 yaş grubunda mücadele eden oyuncular var. Scoutlarım ve kulübün scoutları ile bakacak. Oyunculara da bakacağız yani duruşuna, yapısına balacağız. Hata yapmak istermiyoruz. Gelen oyuncuları iyi eğitmek ve okul hayatında da yardımcı olmak istiyoruz. Transfer döneminin bitiminde karar vereceğiz. Kendi transfer politikamızı belirleyip karar vereceğiz."

"OZAN KABAK OLABİLİR"

"Ozan Kabak olabilir. Atalay var ve daha alttan gelen isimler var. Hepsinin futbolcu olacağını düşünüyorum. Galatasaray’da olsa da bizde de olsa oynayabilmesi lazım illa biz alalım diye almaya çalışmayacağız. Biz burada Türk futboluna oyuncu kazandırmak istiyoruz. Oyuncuların tüm hakkı bizde olacak. Bizde profesyonel olacaklar. Sonra da Türk futboluna hizmet edecekler."

"NDIAYE 'GİTMEK İSTİYORUM' DEDİ"

"Ndiaye gelip bize benim gibi bir futbolcuyu bırakmak istemezsiniz ama ben Galatasaray’a gitmek istiyorum. Ben babamın hayallerini gerçekleştirmek istiyorum dedi. Bizimde o yönde söyleyince yapacak bir şeyimiz kalmadı."

Gamaspor
 
Böyle birşey kesinlikle söz konusu olamaz . Büyük olay çıkar , nokta !

Bu şikeci şerefsiz kabiliyetsiz herifin ellerine hemde bonservisiyle geleceğimizi emanet edersek Dursun'un tekme tokat dövülmesi gerekir.
 
Futbolcular reddederse gitmeme ihtimalleri var mı beyler? Misal Atalay'ı veya Ozan'ı bu şekilde yollayan şerefsizdir.
 
40 yılda bir altyapıdan iyi bir jenerasyon geliyor o da Dursun bey totosunu kurtarıp başkan kalsın diye hiç uğruna harcanıyor.
 
Ulan başlıkta yazanı okudukça sinirlenmemek elde değil. Bülent Uygun şerefsizi pis salyalarını akıta akıta konulabiliyor. Haysiyetsiz, karaktersiz, duruşu olmayan bir yönetimimiz olmadığından oluyor bunlar.
 
bahsettiğin oyuncular daha yeni 17 yaşına girdi kezban bülent.nereye oynatıcan ilk11de?a 2d e oynatman için mi vericez?benimkini alırsın anca.medyadan duymuş ozanı atalayı söylüyo.recep ve yunusun adını bilmiyodur.medya dillendirmediği için.idiot.
 
Bu konu her daim yukarda kalacak , kesinlikle izin vermememiz lazım bu peşkeş'e .Herşeyden daha önemli.Bir cengiz ünder kaç milyon euroya gitti hemde kimse daha adını bile bilmezken.

Gerekirse sabitleyelim bu başlığı lütfen.

Yalanlanana dek bu konu en önemli gündem maddemiz olmalıdır !
 
bahsettiğin oyuncular daha yeni 17 yaşına girdi kezban bülent.nereye oynatıcan ilk11de?a 2d e oynatman için mi vericez?benimkini alırsın anca.medyadan duymuş ozanı atalayı söylüyo.recep ve yunusun adını bilmiyodur.medya dillendirmediği için.idiot.
Enes 16 yaşında oynadı bursada bizede golü vardı
18den önce oynamak için engel mi var benim bilmediğim

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Herkese Selam. Uzun süredir yazmıyordum ancak takip ediyordum. Tekrar bir yazayım dedim.

Ben Belhandanın solda Badounun ortada oynayacağı haberine inanmıyorum. Bu Tudora terbiyesizlik eden basına 200 metreden antrenman izletmesine kuzanların asparagası.

Hazırlık ve uefa maçlarını izledik. Belhanda asla solda oynamadı, denenmedi dahi.

Özellikle son 2 maçta sistem çok şekillendi...

Defans maicon ve serdar. Hemen önlerinde, hatta bazen maiconun gerisinde Selçuk oynadı. 8 için o kadar yetersiz bulunmuşki 6 oynadı.

Badounun yeri olan 8 de Donk oynadı. Önünde ve bazen paralelinde Belhanda. Sol Rodriquez sağ Allah kimi verdiyse.

Çok iyi bir sol bek alınmasada işleyen takımda Linnes iş yapar. Ancak stoperde Serdar iyi olsada güvenmek zor.

Çoğu Fransızca konuşan takımımız için benim oyum Dnayerden yana. Maiconda olmayan onda var, onda olmaysn da Maicon da var. Ayrıca çok genç ve geleceği parlak. Ayrıca belliki Galatasarayı seviyor.

Ndiaye gereklilikten 10 numara oynamış bir b2b. İsveçte de böyle oynamıştı. Dert etmeyin renkdaşlarım, top kapmayı ve defansı seven bir adam.

Saygılar

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Yönetime güvenmiyorum ama illa ki vardır yönetime bu çocukların değerini söyleyen birileri.

Atalay, Recep, Ozan, Yunus, Abdüssamed'den birini kiralık dahi olsa verirlerse fotoğraf çok net olacak artık. Ondan sonrası anarşinin konusu.
 
Üst Alt