Bunalımda Olan Dursun Özbek'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Destek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bunalımda Olan Dursun Özbek'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Destek


dursun-ozbek-recep-tayyip-erdogan-24-01.jpg

Galatasaray’ın devrik başkanı, Cumhurbaşkanı’nın telkinine rağmen çekinceli. İşte 4 maddede Dursun Özbek’in aklındaki soru işaretleri...


SÖZCÜ ÖZEL HABER – Beklentilerin aksine Galatasaray Başkanlığı'nı Mustafa Cengiz'e kaybeden Dursun Özbek, mayısta yapılması planlanan olağan seçim öncesi ikilemde. Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim hezimeti sonrası telefonla aradığı Özbek'e “Geçmiş olsun” dedi. Erdoğan, eski başkana bir de tavsiyede bulundu:

“Başlattığınız projelerinizi tamamlamak için ilk seçimde yeniden aday olmalısınız.”

Bu sözlere rağmen Özbek'e aday olma kararını sorgulatan önemli sebepler var:

1- İBRA EDİLMEME TEHLİKESİ

Galatasaray’da mart ayında yapılacak olağan mali genel kurulda Dursun Özbek yönetimi ibraya sunulacak. Ancak Özbek ve kurmayları, kendilerine karşı olan cephenin kenetlendiğini, genel kurulda ibra edilmeme riski ile karşı karşıya olduklarını düşünüyor.

2- MALİ SORUNLAR KORKUTUYOR


Şimdiye dek şahsi imzasıyla ödemeleri halleden devrik başkan, mali sorunların artacağını düşünüyor. Mevcut durumda transfer yapılmasının çok zor olduğunu gören Dursun Özbek, “Biz kolay kolay oyuncu alamayacaktık. Bu yönetim de alamaz ama fatura bize kesilir” diyor.

3- GÜVENOYU SIKINTISI VAR

Dursun Özbek, 2015'te 2800 oyla Galatasaray'ın 36. başkanı olmuştu; oyu, 2.5 sene sonra 1623'e indi. Bu gerileme eski başkanı rahatsız etti. Güvenoyu gibi gördüğü seçimdeki oy kaybı, “100 oy farkla kazansaydık bile yeniden seçime giderdik” dedirtiyor.

4- ‘HUZUR VERMEZLER’ ENDİŞESİ


Canaydın, Polat ve Aysal dönemlerinin etkili isimlerinin kendisine karşı örgütlendiğini düşünen Dursun Özbek, “Yeniden aday olsak bile bize rahat çalışma fırsatı vermezler” fikrini edindi. Özbek, “Tüydüler” sözünü kullanmanın da pişmanlığını derinden yaşıyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
"Bu yönetim mali sorunlardan dolayı kolay kolay futbolcu alamaz ama fatura bize kesilir "

Sanki 3 senedir işlerin içine eden kendi değil adam hakkaten yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor
 
Türk futbolu siyasetin malzemesi olmuş bir olgu.

Şahsen yetkim olsa ülkedeki tüm futbol kulüplerini kapatırdım. Sadece amatör bazda bu işin yürümesine müsaade ederdim.

İşin paraya ve kitlelere dönüşmesine engel olurdum. Belediyeleri ve siyasetin eline meze ettirmezdim.

Keşke herkes yaşadığı şehrin takımını tutsa ve destek olsa.. Keşke 3 büyük 5 büyük diye takımlar yüceltilip, medya gibi araç haline getirilmese.

Başladığımız projelerin devamı için diyor adamı.. Florya ve Riva zaten elden gitti olası sorunları mı kastediyorlar acaba ?

Aziz Yıldırım bile sindirildi son dönemlerde göstermelik transferler yapıp, sözünü geçireceğiz formalite teknik adamlar getiriyor.

Bu adamın fener için yaptıklarını hepimiz biliriz.. Betondan anlıyor diye eleştirsekte alexli, lugonalu, carlos ve anelka gibi tonla vizyonlu transfer yaptı..

Şimdi ne oldu ? fener battı deniyor yok taraftar küstü falan hepsi bilinçli yapılan operasyon kanımca..

neyse futbolun bu halinden nefret ediyorum. avrupa maçları dışında da futbol izlemiyorum.
 
Yaaa dursun efendi sıkışınca Aysal kulubü borca soktu derdin.

Şimdi senden sonra en az 5 sene Dursun kulubü batırdı diyecekler.Galatasaray tarihinin en kötü başkanı olarak anılacaksın daima.
 
Baslattiginiz projeleri tamamlamak icin ilk secimde yeniden aday olmalisiniz.

Eeee tabi der bunu , daha peskes cekilenecek cok sey var
 
Üst Alt