Bundan Sonra Koluma Konan Sivrisineklere Gönüllü Kan Bağışı Yapacağım | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bundan Sonra Koluma Konan Sivrisineklere Gönüllü Kan Bağışı Yapacağım


Daha once nette soruldu mu bilmiyorum.

Su an aklima geldi bu soru. Sizin goruslerinizi almak istedim..

Ben hayatta hic bir canliyi yanlislikla da olsa oldurmek istemem. O yuzden evde sinek orumcek bocek turu bir sey gorsem yakalayip kapidan disariya atarim.

Oldurmeye yeltendigim tek canli koluma kan emmek icin konan sivrisinek. Bir tek sivri sineklere ayarim. Odada ucan sinegin bana hic bir zarari yok. orumcekte en fazla agiyla pislik yapar oda temizlemek icin 5 saniyeni alir. O yuzden onlari oldurmek bence cok agir bir ceza. sivrisinek konusu ama farkli. O senin vucudundan kan calmak ister ve belkide (cok cok kucuk bir oranda olsa) virus turu birsey tasidigi icin bilincsizde olsa seni hastada edebilir. Gerci sorsan kimse parmagiyla su veya bu kisi sivri sinek sokmasindan olmustur diye gosteremez.

Peki vucudunun bes litrelik kanindan bir damlanin bir damlasi kadar kan almasi ve ustelik bunu yavrusu icin yapmasi onlari oldurmek icin yeterli ve gecerli bir sebep midir?

Birakin emsinler emebildikleri kadar. Bir burnun kanar o garibanin emecegi kanin bes yuz misli kan kaybedilir.

Sizce kafayimi yiyorum yoksa nirvanaya mi ulasiyorum?
 
ne-diyor-bu-amk-liselisi_866402_m.png
 
:asd2:

Yav aslında ben de sivrisinekleri öldürdüğümde üzülmediğimi söyleyemem. Ama kanı alsalar, herhangi bi yanetkisi olmasa "tamam" diyeceğim de kan aldıkları yer çok pis kaşınıyor.

Neyse bundan sonra güçlü bi şekilde üflerim ben de. Öldürmek kötü
 
elimle bir çarpıyorum sivrisineğin posteri duvara çıkıyor çok da zevkli oluyor.
bırakacağım kanımı emecek hastalık kapacağım hiç olmadı kaşınacak şişecek . yok öyle . ersin çok istiyorsan yaz günü sazlık kenarlarında yat sabaha dek seni şişme bota çevirsinler :)
 
Evde ışığı kapattin, dizüstü bilgisayırını açtın ve film izliyorsun.
Bi ara bi bakıyorsun ekranın üzerine sinek konmuş .
Bu durumda ne yapiyorsun renktaş?
 
kendini at sineği olarak addedenler çok uyuz resmen eğleniyorlar insanla uyku esnasında sinir etme üzerine bir mizah anlayışları var
 
ya abicim yazimin hangi yerinden kendimi oldurtmek istedigimi cikardin. bagis yapiyoz olum. Sen kan bagisi yapmak icin girdigin klinikte "alin lan canimi, parcalayin beni serefsizler" diye mi haykiriyosun?

sivrisineğin yaşamını idame ettirmesi için senin kanını almak zorunda

aslangiller de yaşamını idame ettirmesi için senin canını almak zorunda

gayet mantıklı
 
Üst Alt