Burak Elmas Galatasaray’ı Ayağa Kaldırdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Burak Elmas Galatasaray’ı Ayağa Kaldırdı!


Galatasaray’da 20 Ocak’ta yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesi başkanlık için tek tek adaylıklar açıklanırken ortaya çok sürpriz bir isim çıktı…
Sarı kırmızılı camiada yaklaşan seçimli kongre öncesi konuşulan son başkan adayı, Faruk Süren’in damadı Burak Elmas oldu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Burak Elmas cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmese de paylaştığı mesajlarla aday olacağının sinyallerini verdi.
‘DURSUN ÖZBEK’İN KARŞISINDAKİ EN GÜÇLÜ ADAY OLUR’
Daha önce Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas’ın başkanlık için adının geçmesi sosyal medyada da gündem oldu. Genç ve dinamik bir ekip kurmak için çalışmalara başladığı söylenen Elmas’ın twitter hesabından yaptığı açıklamaların ardından sarı kırmızılı taraftarlar adeta ayağa kalktı. Burak Elmas’ın kesinlikle aday olması gerektiğini ve Dursun Özbek’in karşısındaki en ciddi aday olarak görülmesi üzerine yüzlerce tweet atan taraftarlar adaylığını henüz açıklamasa da Elmas’a büyük destek verdi.
baskann-2.jpg



Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kaldırdığı dönemde Burak Elmas’ın yer aldığı fotoğrafları paylaşan sarı kırmızılı taraftarlar aday olması için Elmas’a binlerce mesaj gönderdi.
Yakın çevresi tarafından başkanlığa aday olması için de destek alan Elmas’ın görüşmeler yapmak üzere Cumartesi günü İstanbul’a geleceği öğrenildi. Faruk Süren’in destek olacağı Elmas’ın listesine Abdurrahim Albayrak’ı da alacağı konuşuluyor…
DRg02TDW4AAmTDa.jpg:large


@Burak__Elmas

Mesajlarınızı okuyorum. Herkes emin olsun ki bu oldu bittiye Galatasaray’ımızı bırakmamak için elimizden gelen ne var ise yapamaya çalışıyoruz. Dünde bahsettiğim üzere Galatasaray sahipsiz değil!

Galatasaray için herşeyi bir kenara bırakacak. Mevkisini Galatasaray için yarın bırakacak kadar kaşılıksız çalışacak bir ekip arıyoruz.


Genel Kurul Üyesi Volkan Yılmaz: "Burak Elmas ekibini kurmaya başladı. Listesinde Abdurrahim Albayrak'ın da olması bekleniyor. Teknik direktörlük için de tek adayı Fatih Terim."



sözcü
 
Son düzenleme:
Bu elmas hakaten aday olur güçlü bir kaç adamı yanına alırsa ve amaç terim olursa dursun'a oy atan adam şerefsizdir bu kadar net!
 
Buna karşın Bilici getirmek isteyen dursun seçilirse bir sure uzak kalırım Galatasaray'dan

Sonunda Dursunun başkanlığı kaybettiği 1 senaryo yok rtş. fazla ümitlenme derim.

Bir şeyler garanti edilmese seçim kararı alınmazdı. Dursunun arkasındaki güç, (ki hepimiz biliyoruz) sindirecek herkesi.

Terim teknik direktör olursa bedeli ödenir gibi 1 açıklama yapılmıştı mesela dün. yönlendiriyorlar, sonunda da sindirecekler
 
Banko aday olacaktır diye düşünüyorum yönetim kurulu üyesi yazdı bu kadar şeyi boşa sallamaz ama seçilir mi bilemiyorum.
 
Cezam bitti çok şükür.Genç dinamik bir başkan bize iyi olur artık şu 60 yaş üstü başkan profilinden çıkmamız lazım


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Burak Elmas ismi heyecan yaratmış burada..

Burak Elmas diyenlere soruyorum; Siz Burak Elmas'ı ne kadar tanıyorsunuz? Faruk Suren'in damadı olması baskanlık için yeterli mi?

Ideal Baskan profilini tarif edelim ; Basta futbol olmak uzere sporun tum branslarında bilgi sahibi + kulubun sorunlarını bilen + futbol ekonomisini bilen + vizyon sahibi + geniş cevresi olan + camia içinde sevilen, sayılan + hitabeti guclu + mucadeleden yılmayan + dinamik + lider vasıflı + kendi reklamı için degil kulup menfaatleri için çalışacak bir kişi olmalı..

Ben hep soyluyorum.. Benim adayım (kendisi aday olmasa da) H. Ulusoy..
 
Üst Alt