Burak Yılmaz: "Arda Turan yoksa ben de milli takımı bırakıyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Burak Yılmaz: "Arda Turan yoksa ben de milli takımı bırakıyorum"


Makedonya maçının ardından gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve tepki gösteren Arda Turan, Takım uçağında imza attığı olayın ardından Milli formayı bir daha giymeyeceğini açıklamıştı. Arda Turan'ın ardından şimdi de Burak Yılmaz'dan şoke eden bir karar geldi.

Makedonya maçının ardından gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve tepki gösteren Arda Turan, Takım uçağında imza attığı olayın ardından Milli formayı bir daha giymeyeceğini açıklamıştı.

Düzenlediği basın toplantısında Arda Turan'ın, Ay Yıldızlı formayı bıraktığını açıklaması, Slovenya'daki kampta şok etkisi yarattı. Çünkü en yakın arkadaşları dahi Arda'nın böyle bir karar alacağını beklemiyordu. En yakın dostu Burak Yılmaz dahi... Ve basın toplantısının Arda Turan'ın bu kararı, Burak Yılmaz'ı ve arkadaşlarını hem şok hem de demoralize etti.

Bu karar sonrasında Arda Turan, Slovenya'da takım otelinden ayrılmadan önce arkadaşları ile bir araya geldi.

İşte o toplantıda Burak Yılmaz sürpriz bir çıkış yaptı.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Duygusal yoğunlukla birlikte Burak Yılmaz, "Bende bırakacağım. Sen böyle bir karar aldıysan ben de Milli Takımı bırakıyorum" dedi... Ancak Arda Turan, buna engel olur ve Burak ile konuşur. Arda, yakın dostu olan Burak'a, " Hayır, benim yaşadığım konu ayrı ve beni bağlar. Bu milli dava ve milli forma. Senden dostun olarak rica ediyorum asla böyle bir şey yapma" ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz da duygusal yoğunlukla yaptığı bu çıkışın ardından Arda ile konuştuktan sonra " Haklısın" diyerek bu kararından vazgeçer.

A Milli Futbol Takımı'nı taşıyan uçakta Milli Takım'ın kaptanı bir gazeteciye saldırdı. Arda Turan Avrupa Şampiyonası dönemindeki yazıları nedeniyle Milliyet'ten Bilal Meşe'ye küfür edip boğazına sarıldı. Arda'nın öfkesi saatler sonra bile dinmedi.

Burak Yılmaz: Arda Turan yoksa ben de milli takımı bırakıyorum - CNN TURK
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hıhğ bu kafada olduğu için yerli topçularımızdan bir nane olmuyor takımda ne kadar az yerli olursa o kadar iyidir arkadaş ...
 
askerden kaçanlar şerefsiz korkak oluyor ya

şimdi bunlar bir de üstüne para alıp milli forma için bu işi yapacakken kaçıyor

bunlar ne oluyor
 
Duygusal yoğunlukla birlikte Burak Yılmaz, "Bende bırakacağım. Sen böyle bir karar aldıysan ben de Milli Takımı bırakıyorum" dedi... Ancak Arda Turan, buna engel olur ve Burak ile konuşur. Arda, yakın dostu olan Burak'a, " Hayır, benim yaşadığım konu ayrı ve beni bağlar. Bu milli dava ve milli forma. Senden dostun olarak rica ediyorum asla böyle bir şey yapma" ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz da duygusal yoğunlukla yaptığı bu çıkışın ardından Arda ile konuştuktan sonra " Haklısın" diyerek bu kararından vazgeçer.


:asd22: :asd22: :asd22:
 
Bunların tarikatı çok sıkıcı bir hal almaya başladı. Arda, Burak, Caner, Selçuk falan bunlara yol verip aslan gibi gençlerle devam edilmesi gerekiyor bunlar kendilerini her milli değerin üstünde görüyorlar.
 
Bunlar yeni türkiyenin referandum çocuklarıdır. Ne yapsalar yerindedir sizd ne oluyor burada ? Püh püh kgrrrrr puhhhhh nazar deymesin hüloooocu genç futbolcularımıza.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
Bu kimse kusura bakmasin ama Milli formaya ihanettir, sen Arda icin mi oynuyorsun yoksa ülke milli takimi icin mi
 
Üst Alt