Burak Yılmaz: "Kazanan edebiyle sevinmeli" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Burak Yılmaz: "Kazanan edebiyle sevinmeli"


Bordo mavili takımın forveti Burak Yılmaz, Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi sonrası sevinme şekline gönderme yaparak sahada galip gelen takımın edebiyle sevinmesi gerektiğini ifade etti.



burak-yilmaz-kazanan-edebiyle-sevinmeli-2216127.Jpeg






Nike Mercural Vapor 8 kramponunun tanıtımına katılan Trabzonspor'un golcü oyuncusu açıklamalarda bulundu.



Bordo mavili takımın forveti Burak Yılmaz, sahada galip gelen takımın edebiyle sevinmesi gerektiğini ifade etti.



Trabzonspor'un golcü futbolcu Burak Yılmaz, bir spor markasının krampon tanıtımında açıklamalarda bulundu.



Gol kralı Burak Yılmaz, "Gol atan futbolcu, galip gelen takım; sevincini edebiyle yapmalı" dedi.



Türkiye'de hız denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Burak Yılmaz, Nike'ın Mercurial Vapor 8 kramponunun tanıtım toplantısına katıldı. Başarılı sporcu, 'Patlayıcı Hız'ının sırlarını paylaştığı etkinlikte ayrıca Facebook üzerinden seçtiği şanslı futbol tutkunu gençlerle antrenman yaptı.

İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Olimpik Stadı'nda düzenlenen etkinlikte Burak, futbolcuların gol sevinçleriyle ilgili soruyu, şöyle yanıtladı: "Her şeyin bir düzeni ve adabı olmak zorunda. Hiç kimseyi tahrik etmeden, canını yakmadan, damarına basmadan olmak zorunda diye düşünüyorum. Benim kendime aldığım prensip, kişiliğim ve öğrendiğim böyle. Her zaman bunu yapmaya çalışıyorum. Ancak başkalarının yaptığını eleştirmek bana düşmez."

Burak Yılmaz, şampiyonluk yarışında geride kalmalarıyla ilgili olarak ise "Trabzonspor'un şampiyonluk hedefinden kopmasını, çok yoğun maç programımıza bağlıyorum. Yoksa haftada bir maç oynasaydık, şampiyonluğun en büyük adayı olurduk. Zaten seneye Trabzonspor göstereceği başarıyla da bu sezonun neden böyle geçtiğini gösterecek diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 28 Nisan Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, "Galatasaray için de çok önemli bir maç. Sonuçta bir takım kazanacak. Ama her şey fair-play içinde olmak zorunda. Trabzonspor olarak her şeyden önce fair-playi, iyi futbolu, iyi futbolculardan ve insanlardan kurulu bir ekip olmayı göz önününde bulunduruyoruz. İnşallah Cumartesi günü de öyle bir maç olacaktır" diye konuştu.



GALATASARAY KARŞISINDA FORMA GİYEBİLECEK Mİ ?

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile yapılan maçta burnu kırılan ve ardından ameliyat geçiren başarılı futbolcu, Galatasaray karşısında forma giyip, giymeyeceğini bilmediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerle sezona damgasını vuran Burak Yılmaz, golcü kimliğiyle ilgili bir soru üzerine, geçen sezonki performansıyla bunun sinyallerini verdiğini anlatarak, "Geçen sezondan sonra kendime güvenim arttı. Bu sezonun başlangıcıyla gol atacağımı biliyordum ama bu kadar fazlasını beklemiyordum. Takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Attığım her golde ayrı ayrı emekleri var. Güzel işler yaptığımı düşünüyorum, o yüzden kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Burak Yılmaz, Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan futbolcu rekorunu kırıp, kırmayacağına yönelik soruya ise "Rekor biraz zor görünüyor. Kendimle ilgili biraz sıkıntılar da yaşadım. Kaçırdığım goller de oldu. Rekoru kırabilirdim. Önümüzde 4 maç var yine de belli olmaz. Ama Trabzonspor'un gol rekorunu kırdım. Gerçekten önemli olan takımımın galip gelmesi. Ancak kendi bireysel hedeflerime de ulaştım" diye konuştu.



TRANSFERLE İLGİLİ SORULARI YANITLAMADI

Avrupa'da futbol oynamak gibi bir düşüncesinin olup olmadığı sorulan Burak, "Bu konuda daha öncede konuşmuştum, ancak çok spekülasyon olmuştu. Bana tavır alanlar olmuştu. Önümüzde 4 maç var, ben sadece bunu düşünüyorum. Bu 4 maç bittikten sonra bu soruyu düşüneceğim. Konsantrasyonum bu 4 maça yönelik" dedi.

Burak Yılmaz, bir soru üzerine milli takımda yeni bir oluşumun olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Milli takım küçüklüğümüzden beri hayal ettiğimiz bir yer. Allah'a şükürler olsun bunu da yakaladık. Ne kadar yoğun olursak olalım, aynı şevkle aynı istekle oraya gidip elimizden geleninin en iyisini yapacağız. Şu anda yeni bir takım oluşuyor. Ben de üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmak istiyorum."



Hakan TARHAN, İstanbul-DHA



sevmeye başladım bu adamı
 
Cevap: Burak Yılmaz: Kazanan edebiyle sevinmeli



Galatasaray'ı koruyacak ya da Fenerbahçe'yi eleştirecek bir şeyler söyleyen herkesi sevebilirsiniz, çünkü anca onlar adam oluyor gözünüzde.
 
Cevap: Burak Yılmaz: Kazanan edebiyle sevinmeli



he tamam he.

yoo, ben de beğendim, güzel söylemiş. ama bu lafı söylediğinde laf melo'ya da gelir, lafı istediğiniz yerden anlamayın.



Melo'nun gol sevincine neden bu kadar takıldıklarını anlamıyorum. Hakikaten ne var ki bunda. Adamın oğlu seviyormuş bu hareketi o da onun için yapıyor. Bence rahatsız olunacak bir şey yok.



Melo'nun hareketinden rahatsız olan tiplerle işim olmaz, açıkçası Emre B yapsa kızmam. Bence normal, yaratıcı bişey işte
 
Cevap: Burak Yılmaz: Kazanan edebiyle sevinmeli



öf recep sus ya, ne kadar boş tartışmalara giriyorsun.



melo'nun hareketinde ben de rahatsız olunacak bir şey bulmuyorum ama bulan olabilir. çok da normal bir sevinç değil.
 
Cevap: Burak Yılmaz: Kazanan edebiyle sevinmeli



her seye muhalefet olmak zorunda degilsin, isteyen begenir isteyen begenmez



Tamam ya adam Melo'nun hareketinden rahatsız olabileceğimizi düşünerek söylemiş. Okurken benim de aklıma geldi ama ben rahatsız olmadığım veya başkası yapsa da rahatsız olmayacağım için üstüme almadım.



Yanlış anlaşılma olmuş
 
Cevap: Burak Yılmaz: Kazanan edebiyle sevinmeli



Turkish giant Galatasaray is interrested in national striker Burak Yilmaz from Trabzonspor. :D
 
Üst Alt