Burak Yılmaz mı, Gomis mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Burak Yılmaz mı, Gomis mi?


Burak Yılmaz mı? Gomis mi?


  • Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Gomis uzun ayakta zor duran ve takım iyi değilse beklemekten başka bir iş yapmayan oyuncuya benziyor sanki. :p :)

Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi'nde kendini kanıtlamış bir futbolcu. :( :38573:
 
Gomis'i henüz yeteri kadar görmedik, en azından bir yarım sezon izlemek gerek. Burak futbol katili de olsa formda olduğunda leblebi gibi gol atan bir adam.
 
Haydaaa. Emre Saykal adminlikten trollüğe mi terfi ettin?

Cevaba gelelim. Gomis i henüz görmedik. Hantal birine benziyor. Ama Burak Yılmaz'dan daha iyidir. Burak efendinin gününü bekleyeceğiz de gol atacak.
 
Gomis uzun ayakta zor duran ve takım iyi değilse beklemekten başka bir iş yapmayan oyuncuya benziyor sanki. :p :)

Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi'nde kendini kanıtlamış bir futbolcu. :( :38573:

Gomis´in tekniginin zerresi yok burak´da. Adam top tutup, oyuncularini pozisyona sokabiliyor. Ayni zamanda rakibe de hayvan gibi basiyor, fizik temasi kuruyor. Yeri gelince indiriyor, hissettiriyor tenini nefesini ensesinde.

En büyük özelligi de, korku tanimayan forvet olmasi. Burak Yilmaz korkak bir oyuncuydu mesela. Korktugu icin, ayagini sokmadigi, ve atamadigi bir cok pozisyon var. Gomis kaleci, ve topun arasina ziplar, ya kaleciyi yikar, ya kendi yikilir, ama topun pesini birakmaz. Bu cok önemli ve underrated bir konu bana göre forvet konusunda. Bütün bilinen klassik eksikliklerini bir yana koyalim burakin, sadece bu pisirikligi olmasa dehset bir adam olurdu. Ama cok korktugu icin o patlayilicigini, ve 1.90´luk boyunu, defans arkasi kosular disinda hic kullanamadi.
 
fft226_mf6615752.Jpeg
 
#Rez

Yerimizi alalım da, ileride dalga geçeriz.

Sadece geçen yılki performansı için söylemiyorum çünkü geçmişte de neler yaptığını az çok biliyoruz. Fransa'da 20 gol ortalamasına yakın bir oran tutturmuş adam ile, Burak denen futbolcu müsveddesini karşılaştırmak bile futbola ihanettir.

-Top saklayamaz
-Servis yapamaz
-Tek pas yapamaz
-Hava toplarında etkisiz
-Ofsaytı bilecek kadar IQ'su yok
-Fizik yok
-Kendi pozisyonunu yaratamaz

Bu adamla Gomis'i karşılaştırmak he?

Gomis gol atamıyorlar vs diyorlar. Her forvetin böyle zamanları olabiliyor. Elmander de yaşadı zamanında. 1-2 tane atsın açılır...
 
Üst Alt