Burak Yılmaz: "Ya Real'e ya Barcelona'ya giderim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Burak Yılmaz: "Ya Real'e ya Barcelona'ya giderim"


Transferin gözdesi Burak Yılmaz net konuştu: "Gidersem diğerleri gibi olmaz. Gideceğim yer de Avrupa'nın en büyüğü olur"



b_2.jpg




Beşiktaş derbisinden üzgün ayrılan Trabzonspor'da en çok konuşulan konulardan biri Burak Yılmaz... Milli futbolcunun performansının düşmesi ve gollerine ara vermesi üzerine, "Niye böyle oldu?" sorusunun yanıtını birinci ağızdan aldık. Başkan Sadri Şener, hem Beşiktaş maçını hem kulüplerin ekonomik sıkıntılarını hem de Burak Yılmaz'a dair SABAH'a özel açıklamalar yaptı.

* Öncelikle Beşiktaş maçını Trabzonspor niye kaybetti?



Önemli maçlar sonrası bu tür sonuçlar olabilir. Bu futbolcular İnter ile hem fiziksel hem ruhsal olarak önemli bir maç oynadı. Tabii ki üzgünüz. Kendi sahamızda kaybetmeyi istemezdik. Fakat bu yenilgi hiçbir şeyin sonu değil, olamaz da. Herkes moralini yüksek tutsun.

HAKEM FORMDA DA OLSA...

* Hakemler için bir görüşünüz var mı?



Konuşmak istemiyorum hakemleri. Hatalar her zaman oluyor. Formu yüksek olanda formsuz olan da yapabiliyor... Haftada bazen 3 maç oynuyoruz. Avrupa, lig.. Yani başımız dönüyor tabi... Hangi hakemin hataları var nasıl takip edelim. Hatalar hep aleyhimize çıkıyor. Üzülüyoruz.

* Burak Yılmaz çok gündemde.. Rusya'ya mı gidiyor? Performansı da düştü...Nedir son durum?



Olabilir düşebilir. Bir futbolcu her maçta gol atacak diye bir durum yok. Burak'ı çok seviyoruz, seviyorum.. Mesela Barcelona bu hafta 1-0 mağlup oldu Getafe'ye.. Messi üzülmüştür herhalde. Hem gol atamadığı için hem de kaybettikleri için. Ama sonraki maçlar var.



* Burak eleştiriliyor..



Formda olup goller attığında nasıl övgü alıyorsa performansı düşünce de eleştiri olabilir.

PLAY-OFF'UN PARASI NE?

* Rusya'dan takımlar istiyor mu? Kulübe bir teklif geldi mi?



Hayır hiçbir teklif gelmedi. Fakat şöyle bir şey var. Bana takımımızın menajeri (Caner Çuvalcıoğlu) vasıtasıyla şunu aktardı. "Ben gidersem Manchester'a, Barcelona'ya, Real Madrid'e gitmeyi isterim. Giderken de basın toplantımı yapar vedamı ederim. Gidersem bu gidiş diğerleri gibi olmaz. Kulübümün kazanmasını isterim..

* Kulüplerin ekonomik krizleri sürüyor. TFF ile finans görüşmesi ne zaman?



Her takım alacağı parayı bilmeyi istiyor. Performans miktarı sıralamaya göre hala belli değil. Play-Off'ta kimin ne alacak belli değil? Play-off için kaynağın bulunup bulunmadığı daha belli değil.. Yani mali belirsizlik bir sıkıntı. Ona göre bütçesi var, ödemesi var takımların. Trabzonspor UEFA'dan gelen gelirle ödemelerini yapıyor. Ama diğer kulüplerin bu şansı yok. Bu sıkıntıları Sayın Mehmet Ali Aydınlar'a anlatacağız.



Sabah
 
Cevap: Burak Yılmaz: Ya Real'e ya Barcelona'ya giderim



Bugunden itibaren cokus yasamasini istiyorum.. kendini bir sey sanan oyunculardan nefret ederim.. Sen kendi oyununa bak isteyen alir zaten...
 
Cevap: Burak Yılmaz: Ya Real'e ya Barcelona'ya giderim



Karambol topçusu. Ben beğenmiyorum futbolunu. En iyi yanı fiziği. Bizim lige göre biçilmiş kaftan işte. Bitiricilik yok, kafa vuruşu yok.
 
Cevap: Burak Yılmaz: "Ya Real'e ya Barcelona'ya giderim"



Gidersin Burak gidersin... Biri uyandırsın bu çocuğu. Tamam iyi falan dedik ama abartmayalım lütfen.
 
Cevap: Burak Yılmaz: "Ya Real'e ya Barcelona'ya giderim"



Bir hatun vardi. Asikti. Ben bunu napiyim derdim kendime. Ama bir gun gel lan dedim. Bana bunu hatirlatti.
 
Cevap: Burak Yılmaz: "Ya Real'e ya Barcelona'ya giderim"



Gidersen top oynamak için gitmezsin orası net. Tamam fena topçu değilsin, ama abartma be kardeşim. Real Madrid nerde Trabzon nerde?...
 
Cevap: Burak Yılmaz: "Ya Real'e ya Barcelona'ya giderim"



bence haber balon.medya cikisa gecen futbolculari indirmeye merakli(fb haric)
 
Üst Alt