Burak Yılmaz: "Yabancı kuralı yüzünden 31 yaşında arkadaşlarım futbolu bırakıyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Burak Yılmaz: "Yabancı kuralı yüzünden 31 yaşında arkadaşlarım futbolu bırakıyor"


1223810499.jpg

Burak Yılmaz: "Yabancı Kuralı yüzünden 31 yaşında arkadaşlarım futbolu bırakıyor."


Bunu canlı yayında söyledi. Şimdi bu Türk futbolcuların yabancı kuralı değişsin diye milli takımı sabote etmediklerini konusunda kim ikna edebilir beni saygıdeğer arkadaşlar?


Bu futbolcuların bu şekilde konuşabilmesi bile Türkiye'de sistemin yanlış olduğunu ispatlıyor. Kimse çıkıp çalışın daha iyi olun ve oynayın diyemiyor. Bunu kullanıp sabote etmeyeceklerinin garantisi var mıdır sizce?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunların hepsinin ağız birliği yapıp böyle konuşması pek hayra alamet değil. kendi akılları ile konuşmadıkları besbelli.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Nasil bir ülke ya, gelen yabanciyla rekabete giriyim daha iyi olurum bunun sayesinde, diyen yok, ilaki yattigi yerden para kazanalim derdidenler. yeter, senin gibi, selcuk gibi adamlar bu yabanci kurali sayesinde milyon eurolar kazandi insanda biraz utanma olur sahtekarlar. belliki ileri dönemde menajer olma derdindeler büyük külüblere yerli les futbolculari pazarlayip para kazanacaklar.
 
gidin kardeşim bu ülkedemi oynamak zorundasınız madem öyle sizde avrupaya gidin tabi siz yan gelip yatmaya alışkınsınız bu ülkede avrupada sizi isteyende yok gelen yabancıların altında ezilip futbolu bırakıyorsunuz sırf tembelliğiniz ve işinize olan saygısızlığınız yüzünden.O devirler geçti artık çık sahada adam gibi oyna adam gibi çalış yabancının yerine sen oyna bu işler böyledir.Sen yabancıdan daha iyi oynadında sana kim sahip çıkmadı tırrık.
 
Yabancı kuralındaki sınırsızlığının sebebi; senin gibi ofsayt özürlü adamların '' 8-10 M€+imza cukkası isterim '' diye dayatmasıdır.
 
Son düzenleme:
Yabancı sınır varken seni satamadık elimizi kolumuzu bağlıyordu sınır, yabancı serbestliği geldiği anda tekmeyi vurmadık mı sana Burak? Bunları düşün sonra konuş.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Dünyanın gözü önündeki toplantıda bu kadar yabancı düşmanlığı yapan herifler soyunma odalarında neler yapıyordur kimbilir.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu hiyar sampiyonlar liginde gol sayisinda ve cesidinde ronaldo ile yarisirken bile teklif alamayip dunyanin bir ucuna anca gidebilmisken hala konusuyor

cok kotu futbolcu degil ama mantalite bozuk iste
 
Kıskanç ibneler yırtınsanız da o kural değişmicekkk

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt