Burcu Hanım'la Haftalık Burç Yorumları | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Burcu Hanım'la Haftalık Burç Yorumları


,nTxQYz3Y1UyzBe4noSlKhA.jpg


Merhaba sevgili gscimbom üyeleri. Beni çok özlediğinizi biliyorum, bu ara çok ihmal ettiğimin farkındayım. Özel hayatım ile ilgili bir takım problemler yüzünden size uğrayamadım. Affedin lütfen. Beni en çok bekleyenin @Mahir Koç olduğunu söyledi Cüneyt, ona da güzel haberlerim olacak.

Bu arada önümüzdeki hafta takımımız için forvet transferi de görüyorum, evet görüyorum güzeller.

Hep söylediğim gibi aslında gökyüzünün bizim kullandığımız gibi bir takvimi yok, enerji değişimleri var. Dolayısıyla bu hafta da aslında Güneş Tutulması ve hatta yaklaşan Ay tutulması etkisi altında olacağımız bir haftadayız.

Herkese harika başlangıçlarla dolu bir hafta dilerim…

Koç:

Sevgili Koçlar, yönetici gezegeniniz olan Mars bu hafta da burcunuzda ilerliyor. Bu da size daha hareketli ve kendiniz gibi olabilme şansı tanıyor. Tüm projelerinizi hayata geçirmek için doğru bir dönemdesiniz. Daha fazla beklemeden planlarınızı yapmalısınız.

Geçen haftanın son gününde yaşanan Parçalı Güneş Tutulması ile sizin için de yeni bir dönem başladı. Bu dönemin olası konularında yeni gelişmeler yaşamaya hazır olmalısınız. Sizin için olası konular daha çok iş hayatınız, toplum içerisindeki yeriniz, ait olduğunuz cemiyetler ve görevleriniz şeklinde olacaktır. Geçmiş bir yıl içerisinde edindiğiniz dersleri unutmadan hareket etmeniz yüksek faydanıza olacaktır.

Emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz harika bir hafta dilerim.

Boğa:

Sevgili Boğalar, geçen hafta yaşadığımız Parçalı Güneş Tutulmasının halen etkisi altındayız. Siz de önemli etki alan burçlardan biriydiniz. Büyük hayat planlarınızı tekrar sorguladığınız, yurtdışı ile ilgili kafanızı kurcalayan mevzularınız varsa çözüm bulmaya bir adım daha yaklaşmış hissedebilirsiniz. Bazı kararları hızla alıp, ilerlemek isteyebileceğiniz 6 aylık bir döneme başlıyoruz. Eğitim hayatınıza devam etmek istiyorsanız veya öğrenmek istediğiniz hobileriniz varsa, doğru bir zaman, haydi ilgi alanlarınız için biraz emek göstermeye başlayın.

Bu hafta, evliliğinizde veya uzun süredir hayatınızda bulunan ilişkinizde biraz daha heyecan ve macera peşinde olmak isteyebilirsiniz.

Keyfinizin bol olduğu, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta ve başlangıçlar dilerim.

İkizler:

Sevgili İkizler, Güneş Tutulmalarının çok kuvvetli Yeni Aylar olduğundan geçen hafta bahsetmiştim. Geçtiğimiz ay sizin hayatınızda da yeni başlangıçlar ve kararlar olmuş olma olasılığı yüksek. Geçtiğimiz haftanın son gününde yaşadığımız Parçalı Güneş tutulması da size maddi konular ile ilgili yenilikler getirecek gibi duruyor. Ailenizden aldığınız maddi destek, kredi, vergi ödemeleri gibi ödemeler konusunda yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Eğer içinde bulunduğunuz yasal süreçler varsa, önümüzdeki 6 ay içerisinde bir sonuca bağlanması söz konusu olabilir. Beklentilerinizin dışında gelişmeler yaşayabilirsiniz, tabii ki kötü olmak zorunda değil. Mantığınızı her durumda ön planda tutabilen, tüm burçlar içerisinde zekası ile ön plana çıkabilen burçlardan birisiniz, bu zekanızı bu dönemde kaygılarınız veya geçmişte yaşadığınız kötü tecrübeler yerine, sorumluluklarınız ve iş hayatınız üzerine odaklamak isteyebilirsiniz.

Keyifli, sağlıklı, mutlu bir hafta dilerim…

Yengeç:

Sevgili Yengeçler, önümüzdeki 2 yıl boyunca yaşanacak güneş ve ay tutulmalarında başrol oyuncusu siz olacaksınız. Tutulma dönemleri kişilerin hayatlarında çok önemli değişim ve dönüşüm zamanlarını işaret eder. Çok da planlamadığınız ama sizin yüksek hayrınıza ciddi değişimler yaşamaya hazır olmalısınız. Geçen hafta Pazar sabaha karşı yaşanan Parçalı Güneş Tutulması sizin ikili ilişkileriniz hakkındaki konularda yenilenmeye işaret ediyor. Evliliğiniz, ilişkiniz, ortaklığınız bu yeniliğin gerçekleşeceği konular içerisinde olacaktır. İlişkinizde yeni bir düzene geçmek, evlenmek, boşanmak, ortaklık kurmak gibi her türlü değişime açık olmalısınız. İyi haber şu ki, bu süreçte alacağınız kararların ayaklarının yere basmasına büyük önem vereceksiniz. Tamamen duygu insanı olsanız da mantığınızı ön planda tutarak ilerlemeye özen göstereceksiniz.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir hafta dilerim…

Aslan:

Sevgili Aslanlar, önümüzdeki dönemde sağlık konuları sizi biraz meşgul edebilir. Çok ciddi sorunlar olmasa bile, fiziksel olarak kendinize her zamankinden biraz daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Geçen hafta pazar günü yaşanan Parçalı Güneş Tutulmasının enerjisi halen çok tazeyken sizin için olası konular aşk hayatınız, hayattan aldığınız keyif veya günlük rutinlerinizde yaşamak istediğiniz değişimler olabilir.

Bu tutulma ile beraber kendinize bu konularda yeni rotalar çizebilirsiniz. Nitekim 21 Ocak’ta Aslan burcunda yaşanacak Ay tutulması ile duygularınızı da tartarak, önümüzdeki yılları kapsayacak kararlar alabilirsiniz. Hayatın senaryosu içerisinde doğru ya da yanlış olmamakla beraber aldığınız dersleri kaybetmemeniz gerekliliğini hatırlatırım.

Hayallerinizin gerçek olacağı, kararlarınızdan emin olacağınız harika bir hafta dilerim…

Başak:

Sevgili Başaklar, Satürn okul müdürü gibidir. Bulunduğu ev ile ilgili konularda sınavlar yapar. Şimdiye kadar yapmadığınız, yapamayacağınızı düşündüğünüz konuları hayatınıza getirip, sırasıyla derslerinizi alıp, konuları tek tek geçmenize olanak verir. Sizin de Aralık 2017 senesinde Satürn aşk, hayattan aldığınız keyif ve çocuklarınız ile ilgili mevzuları yöneten 5 evinize geçmişti. Nitekim 2018 yılı boyunca bu konularda çalkantılı ve bazen “zor” olabilecek zamanlar yaşadınız. Sanki son 1 yıl içerinde hayatınız boyunca yaşamadığınız tecrübeleri edindiniz. Geçen hafta itibari ile tam da bu evde Tutulmalar başladı. Kontrol etmeye bayılan karakterinize rağmen, kontrol edemediğiniz durumlar oluşmaya başlayacak diyebiliriz. Mükafat zamanı geldi belki de…Aldığınız dersleri asla unutmadan attığınız adımlarda, hayatın akışını zorlamadan ilerlediğinizde “okuldan” mezun olma, ödülleri toplama zamanı yaklaştı gibi düşünebilirsiniz. Bekar olanlar için aşk, evlilik veya sizi mutlu etmeyen ilişkilerden hızla uzaklaşmak gibi konular gündeminizde olacak.

Aşk, duygu, mutluluk, bereket ve huzur dolu mutlu bir hafta dilerim.

Terazi:

Sevgili Teraziler, ilişkilerinizde dengeleri kurmak, etrafınızdakileri mutlu etmeye çalışma motivasyonunuz önümüzdeki dönem içerisinde aileniz ve yuvanız içerisinde kendini fazlasıyla gösterecek. Geçen hafta pazar günü yaşanan Parçalı Güneş Tutulması ile birlikte, önümüzdeki 6 ay boyunca sizin için olası konular yuvanız, aileniz ve haneniz ile ilgili olacak. Hangi tarzda gelişmeler yaşayabileceğinize dair sinyalleri geçtiğimiz aralık ayı başında almış olmalısınız. Eviniz ile ilgili her türlü yenilik ve değişim konular içerisinde olabilir. Geçen seneden beri bu konularda yaşadığınız zorlukların size verdiği dersler ile hareket etmeniz, önümüzdeki dönem için daha kalıcı kararlar vermenizi kolaylaştırabilir.

Çok yakın dostlarınız, kardeşlerinizin desteğini alabileceğiniz, kendinizi varlıkları ile ilgili şanslı hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. İletişimde olduğunuz kanallar artabilir.

Aşk, sanat, estetik dolu, iyi bir hafta olsun…

Akrep:

Sevgili Akrepler, geçen haftanın son gününde yaşanan Parçalı Güneş Tutulmasının yükselen burcu Akrep burcu oldu. Bu da sizi ciddi etki alacak burçlardan biri haline getirdi. Astrolojide, tutulmaların yaşandığı evlerin yönettiği konular neler ise, o dönem için o konularda kritik gelişmelerin oluşmasına sebep verir. Sizin de 2020 yılına kadar yaşanacak tutulmalardaki konularınız kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız, iletişim, hayat planlarınız, hobileriniz ve yurtdışı planlarınızın yönetildiği evlerde olacak. Hayatın akışı içerisinde tam olarak ne yaşanacağını bilemesek de, bu konu başlıkları hakkında yenilenmeye hazır olun. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz, çok yakın dostlarınız ile farklı konular gelişebilir, yurtdışına yerleşmeye karar verebilirsiniz, yeni bir hobi ile hayatınıza renk katmaya başlayabilirsiniz. Bu süreç içerisinde iletişim kazalarına dikkat etmeniz lehinize olacaktır.

Sağlık, şans, huzur, mutluluk dolu bir hafta dilerim.

Yay:

Sevgili Yaylar, geçen haftanın son gününde yaşanan Parçalı Güneş tutulması ile birlikte kendi emekleriniz ile kazandığınız maddi konularda yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Önümüzdeki 6 ay boyunca sizin için konu başlığı para olacak diyebiliriz. Senaryonun tam olarak nasıl şekilleneceğini bilememekle birlikte geçtiğimiz aralık ayının başlarında yaşadıklarını ipucu olarak kabul edebilirsiniz. Yeni bir işe geçebilirsiniz, yeni bir rütbe alabilirsiniz, yeni sorumluluklar ile gelirlerinizde farklılıklar yaşayabilirsiniz.

2019 yılı sizin için maddi kaynaklarınızla fazla meşgul olduğunuz bir yıl olacak gibi duruyor. Hem kendi emeklerinizle kazandığınız kaynaklarınızda hem de ailenizden size kalan hakkınız konusunda yoğun gündeminiz olabilir. Vergi, kredi gibi ödemeler gündeminiz olabilir.

Bu hafta Yay burcuna geçen Venüs ile birlikte, ikili ilişkilerinizde tam da olmak istediğiniz gibi davranabilir, ilişkinizde daha maceracı ve cesur adımlar atabilirsiniz.

Mutlu, sağlıklı, bereket dolu bir hafta olsun…

Oğlak:

Sevgili Oğlaklar, gökyüzünde Oğlak şenliği var. Merkür, Satürn, Plüton ve Güneş hepsi sizin burcunuzda. Hayatınızın değişeceği yepyeni başlangıçlara imza atacağınız bir dönem yaşıyorsunuz. Geçen hafta yaşanan Parçalı Güneş tutulması ile hayatınızın sadece sizi ilgilendiren ve etrafınızdaki herkesten ayrılan kısımları ile ilgili önemli gelişmeler oluyor. Bu kapsamda konular çok değişkenlik gösterebilir, iş hayatınızdan, dış görünüşünüze kadar hemen her konuda kapanışlar ve başlangıçlar yaşıyor olabilirsiniz. Siz yapınız gereği, hayatı ciddiye alan, sorumluluklarına önem veren birisiniz, gökyüzündeki enerjiler de bu yönde oluşunca kendinizi iyice sorumluluklarınızın etkisinde hissetmeye başlamış olabilirsiniz.

Değişime zorlandığınız bu dönem 2019 ve 2020 yıllarında yaşanacak Tutulmalar ile devam edecek.

Önemli bir döneme başladınız, sağlıklı, başarılı, huzurlu, mutlu, keyifli aşk dolu yenilikler dilerim….

Kova:

Sevgili Kovalar, tüm burçlar içerisinde hayata farklı açılardan bakmayı başarabilen, son derece yaratıcı yapınız kaygılarınıza da farklı bir perspektiften bakmanıza olanak veriyor. Fakat ne yaparsanız yapın son dönemlerde hayattaki korkularınız dümene geçmiş sizi yönlendiriyor gibi duruyor. Geçtiğimiz 2 yıl boyunca hayatınızda yaşadığınız değişim ve gelişmeler sizi farklı başlangıçlara sürükledi. Şimdi bu başlangıçları endişelerinizi bir kenara bırakarak yaşama dönemi başladı.

Geçen hafta yaşanan Parçalı Güneş Tutulması, ilerlemenize engel oluşturabilecek, kaygılarınız ve korkularınız ile dolu düşünceleriniz üzerinde gerçekleşti. Önümüzdeki 6 ay boyunca hayatınıza daha fazla katma değer sağlamayan işlerinizi, ilişkilerinizi sonlandırma yönünde adımlar atabilirsiniz. Kendinizi iyice dinleyip, ne istediğinize karar vererek yola devam etmelisiniz.

İyi haber, Jüpiter iş hayatınız ile ilgili konularda size şans ve bolluk getirmeye devam edecek, beklemediğiniz gelişmeler yaşayıp, yeni başlangıçlara imza atabilirsiniz.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir hafta ve yeni yıl olsun…

Balık:

Sevgili Balıklar, duygusal ve kolay veda edemeyen yapınız arkadaş çevrenizde de etkili oluyor. Geçen haftanın son gününde yaşanan Parçalı Güneş Tutulmasının halen etkisi altındayken, sizin için olası konular arkadaş çevreniz, iş hayatınız veya platonik ilişkiniz olabilir. Yükselen burcunuzun derecesine göre değişiklik göstermekle beraber, Güneş Tutulmalarının çok kuvvetli yeni aylar olmasından hareketle, bu konularda yeni gelişmeler yaşanacağından bahsedebiliriz. Yepyeni bir arkadaş çevresine girebilirsiniz veya iş hayatınızda önemli bir değişimin merkezinde olabilirsiniz. Tabii hayatınızda yenilik enerjisine yer açabilmeniz için, miladını doldurmuş ve size katma değer sağlamayan ilişkileri de kapatabilmeniz gerekiyor. Zor olsa da önümüzdeki iki sene boyunca etrafınızdakilerle yollarınızı ayırmayı öğrenip, yeni geleceklere yer açmayı sağlayacaksınız.

Sağlık, aşk, mutluluk, huzur, bereket dolu bir hafta dilerim.


ntv
 
Burcu Hanım'ın kafası karışmış sanırım. Çünkü burcumda bildiği tek şey şu cümlede belirtilmiş.

"Mantığınızı her durumda ön planda tutabilen, tüm burçlar içerisinde zekası ile ön plana çıkabilen birisiniz"

Ancak yükselen burcum satır satır doğru. Ağzına sağlık Burcu!
 
Burcu Hanım'ın kafası karışmış sanırım. Çünkü burcumda bildiği tek şey şu cümlede belirtilmiş.

"Mantığınızı her durumda ön planda tutabilen, tüm burçlar içerisinde zekası ile ön plana çıkabilen birisiniz"

Ancak yükselen burcum satır satır doğru. Ağzına sağlık Burcu!
Zeki oldugunu bilmiyordum bunu ogrenmem iyi oldu

Hic belli etmiyorsun acikcasi
 
Burcu Hanım'ın kafası karışmış sanırım. Çünkü burcumda bildiği tek şey şu cümlede belirtilmiş.

"Mantığınızı her durumda ön planda tutabilen, tüm burçlar içerisinde zekası ile ön plana çıkabilen birisiniz.

Ancak yükselen burcum satır satır doğru. Ağzına sağlık Burcu!


İkizler burcu ortak paydamız Mahir Bey. Yalnız bu Burcu hanım ikizler burcuna bilenmiş belli ki.
 
Üst Alt