Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Küme düşme kalksın, lig 21 takımla oynansın" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Bursaspor Başkanı Ali Ay, bu sezon küme düşmenin kaldırıp ligin 20 ya da 21 takımla oynanması gerektiğini ifade etti.

bursa_erzurum_3759.jpg


Ay, küme düştükleri mücadelenin ardından, "Bu sezon küme düşme kalksın, lig 21 takımla oynansın" ifadelerini kullandı.

Taraftar öfkeli! Ali Ay'a saldırı girişimi
Süper Lig'e veda eden Bursaspor'da taraftarlar Yeni Malatyaspor maçı sonrası Başkan Ali Ay'a saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'e veda etmesinin ardından taraftarlar Yeni Malatyaspor maçı sonrasında tribünde gözyaşlarına hakim olamazken, bazı taraftarlar ise yönetime büyük tepki gösterdi. Haftalardır Bursaspor taraftarları Başkan Ali Ay ve yönetime takımın durumundan dolayı tepki gösterirken, Yeni Malatyaspor maçı sonrasında Ali Ay'a saldırı girişiminde bulundu.
Bursasporlu birkaç taraftar Yeni Malatyaspor maçının ardından protokol girişinde Başkan Ali Ay'a saldırı girişiminde bulundu. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yöneticiler taraftarlara engel olurken, yaşanan bu olayın ardından hemen polis müdahale etti. "NE OLACAK BİZİM HALİMİZ?"
Öfkeli olan Bursaspor taraftarları Yeni Malatyaspor maçı sonrasında Başkan Ali Ay'a "Şu takımı düşürdüğünüz hale bakın. Ne olacak bizim halimiz?" diyerek tepki gösterdi.

bursa_6141.jpg


bursa_5925.jpg

Kralspor
 
Mantığı ne arkadaş bu önerinin. Neye dayanarak istiyor böyle bişey? Alttan gelenler nolacak?
Edit: Çıkanları etkilemiyor tamam kafam karıştı tamamen
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt