Buse Kayacan Galatasaray'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Buse Kayacan Galatasaray'da!



08b2b95ba322422098cec01f00994d7f.jpeg


Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, yeni sezonda takım menajerliği görevini üstlenecek Nihan Güneyligil'den boşalan libero mevkisini geçen sezonu Çanakkale Belediye'de tamamlayan 24 yaşındaki libero Buse Kayacan ile güçlendirdi.

1992 doğumlu Buse, voleybola 9 yaşında Yeşilyurt altyapısında başladı. Daha sonra Eczacıbaşı genç takımında forma giyen Buse, Karşıyaka ile 2010-11 sezonunda ilk profesyonel yılını geçirdi. 2011'de Eczacıbaşı takımına dönen Buse burada üç sezon geçirdikten sonra sırasıyla Nilüfer Belediye, Bursa BBSK ve Çanakkale Belediye formaları giydi.

2012'de Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası kazanan Buse Kayacan, 2011 ve 2012'de de Türkiye Süper Kupası kazandı. 2012'den beri milli takım forması da giyen milli libero 2015'te Avrupa Voleybol Ligi'nde finale çıkan kadronun bir parçası oldu.

Tüm kategorilerde 100’e yakın milli olan Buse Kayacan'a sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü
 
1754e2bc2bff494e8e159b29fd255f59.jpeg

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Nihan Güneyligil'den boşalan libero mevkisini 24 yaşındaki Buse Kayacan ile güçlendirdi. Kayacan, Galatasaray Taç Spor Tesisleri’nde kendisini Galatasaray'a bağlayan iki yıllık sözleşmeye imzayı attı.

İmza törenine Buse Kayacan ile birlikte Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil ve Galatasaray Bayan Voleybol Takım Menajeri Nihan Güneyligil de katıldı.

Galatasaray’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Buse Kayacan; “Gerçekten çok mutluyum böyle büyük bir camiaya ben de katıldığım için. Umarım her şey hem benim için hem de kulüp için çok güzel olur, güzel başarılar yaşarız hep beraber. Galatasaray geçen sezon çok iyi işler başardı final oynayarak. Umarım biz de üzerine daha da koyarak, daha da iyisini yaparak daha güzel başarılar elde edeceğiz ve herkesi gururlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Buse Kayacan’ın takıma katılmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Nihan Güneyligil; “Genç, yetenekli ve çok sevdiğim bir kardeşim ekibimize katıldı. Onun için ve takımımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yolu açık olsun. Umarım bu yıl kazanacağımız başarılarda çokça emeği olur. Şimdiden tekrar tekrar başarılar diliyorum. Buse’nin ne kadar ve yetenekli bir libero olduğu Türkiye’de bugüne kadar oynadığı takımlardan, elde ettiği başarılardan belli oluyor. Temennim daha da üstüne katarak, kendini her gün daha fazla geliştirerek Türkiye’de eksik olan bir noktaya ciddi bir şekilde parmak basması” şeklinde konuştu.

İmza töreni sonrası Buse Kayacan transferi hakkında görüşlerini belirten Şükrü Yengil ise; “Buse, Nihan’dan sonra yeni sezonda liberomuz olarak kulübümüze katıldı. Buse çok yetenekli bir oyuncu, Galatasaray’a katkısı çok olacaktır. Kişiliğiyle, oyunuyla bize yakışan bir oyuncu. Nihan’ın yerini doldurmak kolay değil ama Buse de oraya yakışacak bir oyuncuydu. Aramıza katıldığı için çok mutluyum. Yeni sezonda yeni başarılara beraber koşacağız. Hayırlısı olsun kulübümüze” dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Yengil, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Transfer çalışmalarımız devam ediyor, hedeflerimiz büyüdü. Beklentiler büyük, biz de o beklentileri karşılamak istiyoruz. Bu sezon iyi bir Galatasaray, daha başarıya koşan bir Galatasaray olacak. İnşallah bu sene de iyi bir sezon geçiririz Türkiye Ligi’nde. Şampiyonlar Ligi’nde de final four neden olmasın. Daha iyi bir sezon geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yeni takviyelerimiz olacak. Tüm Galatasaraylıları maçlarımıza bekliyoruz.”

DD41aK3WAAEj0EQ.jpg

DD41znfW0AAJ3CL.jpg

DD42pLyW0AIJFXx.jpg

DD41_ktXsAAZOl6.jpg
 
Gamze - Nursevil
Neslihan - Seda
Kosheleva - Rabadzhieva - Cansu - Mislina
Jack - Ruseva - Aslı - Su
Buse - Bihter

Bu sezon voleybol yanacak yanacak.
 
Üst Alt