C Grubu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

C Grubu


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C GRUBU





[attachment=10094:3098624675.jpg]



ÖZET:



C Grubu ortalama bir grup olarak göze batsa bile kesin bir favorisi var. Grup birincisi olmaya en büyük aday Süperstar Radamel Falcao'lu Kolombiya.



Dünya yıldızları Didier Drogba ve Yaya Toure'li Fildişi Sahili oyuncu kalitesi olarak Japonya'nın çok çok üstünde olsa bile takım olarak pek bir varlık gösteremiyor. Bu değişecek mi hep birlikte göreceğiz.



Her turnuvada kendine yer bulan Yunanistan ise bu grupta elenmesi en muhtemel takım.



FİKSTÜR



[attachment=10095:3.JPG]
 

Ekli dosyalar

  • 3098624675.jpg
    3098624675.jpg
    127.9 KB · Görüntüleme: 233
  • 3.JPG
    3.JPG
    29.2 KB · Görüntüleme: 249
150320141643287953118_2.jpg


Haydi Japonya , Haydi Squirtle , Haydi Balbasaur , Haydi Pikachu
 
Bütün takımların şansı eşit ama öne çıkan takımlar fildişi ve kolombiya. son 2 turnuvadır ölüm grubuna düşen fildişi artık gruptan çıksın. zira bu dünya kupası bu jenarasyonun son şansı.
 
Fildişi jenerasyonun son şansı ilk kez dişlerine göre gruptular ve bence çıkarlar. Ayrıca iyi bir jenerasyon yakalayan Kolombiya rahatça çıkar. Belki Falcao bir star ama forvet hattında Adrian Ramos,Bacca ve Jackson Martinez gibi müthiş isimler var bu isimler dışında Cuadrado,Guarin,Balanta,James Rodriguez vs.. gibi isimler var açık ara favoriler.Diğer 2 ülkenin şansları az ama Japonlar kısa ama çalışkan isimleriyle sürpriz yapabilirler.
 
Japonya son izledigim maclarda muazzam futbol oynuyordu. Kisa, tek paslarla, hizli cikip, cok pozisyona giren takim. Ancak duran toplarda zayif kaliyorlar.

Kadro olarak en kalitelisi Fildisi heralde, ancak hicbir defasinda cok iyi bir takim futbolu oynayamadilar. Dünya kupalarini demiyorum, Afrika kupalarindada sirf kaliteden dolayi basari yakaladilar.

Kolombiya grubun favorisi bence, Falcao oynarsa. Quintero,Guarin,Jackson Martinez fln fena degil.



Yunanistan bile turu atlayabilir. Ama üstteki üc takim bir adim önde bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt