Caceres ve Henrique gündemde ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Caceres ve Henrique gündemde !


Caceres ve Henrique de Cimbom'un gündeminde



Galatasaray'ın gündeminde Barçalı iki isim daha olduğu öğrenildi: Caceres ve Henrique. Bu isimlerin, Barcelona Teknik Direktörü Guardiola'nın gözünden düştüğünü bilen Rijkaard'ın, önümüzdeki günlerde transfer girişimlerinde bulunması bekleniyor.



14.Haz.2009 10:32:11



33785_news.jpg




Goal.com




Frank Rijkaard eski takımı Barcelona'dan koparabildiğini getirecek gibi görünüyor. İspanyol basınına bugün yansıyan haberlere göre, Alexandre Hleb ve Eidur Gudjohnsen'i zaten kollayan Cimbom, şimdi de iki stoperle ilgileniyor: Martin Jose Caceres ve Henrique Adriano Buss.



İspanya'da yayınlanan Sport gazetesinin bugünkü nüshasında yeralan haberde, Galatasaray'ın yeni çalıştırıcısı Frank Rijkaard'ın, önceki takımı Barcelona'da forma giyen bu iki ismin, Teknik Direktör Pep Guardiola tarafından gözden çıkarıldığını bildiğini, bu nedenle de ikisini de transfer etmek için resmen girişimlerde bulunmaya hazırlandığı belirtildi.



Bu arada haberde, Cimbom'un ilgi alanına giren diğer iki isme de yer verilirken, Hleb'den ziyade Gudjohnsen'in Galatasaray'a gitmeye eğilimli olduğu ifade edildi.



İkisi de genç



Cimbom'un yeni ilgilendiği oyunculardan Uruguaylı Caceres, 2008-2009 sezonu başında transfer olduğu Barcelona'da toplam 13 maç yaptı. Caceres, yine 2008 yılından bu yana çağrıldığı Uruguay Millî Takımı'ylaysa toplam 15 maça çıktı. 21 yaşındaki Caceres, daha önce Villareal, Recreativo gibi takımlarda da oynamıştı.



Cimbom'un gündemindeki ikinci isim olan Henrique ise, geçtiğimiz sezonu Bayer Leverkusen'de kiralık olarak geçirdi. Alman ekibinde 27 maça çıkan 22 yaşındaki Brezilyalı stoper, bugüne dek 1 kez Brezilya Millî Takımı'na çağrıldı. Henrique, 2008-2009 sezonu için Palmeiras'tan Barcelona'ya transfer olmuştu. Genç oyuncunun oynadığı takımlar arasında Coritiba da bulunuyor.
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



Henrique iyi bir performans gösterdi bu sene Leverkusen'de,ama Cacares hiç oynama fırsatı bulamadı.Cacares hakkındaki fikrim belirsiz ancak Henrique iyi olurdu...
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



Servet in yanına biraz daha hızlı ayak tekniği kuvetli bir adam lazım.Bu oyuncular hakkında bu konuda bilgisi olan varmı yani topla çıkışları felan nasıl
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



En son bi Uruguay maçında izlemiştim bu Caceres'i.Çok iyi ileri çıkşları var,etkiliydi daha doğrusu.
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



Ayrıca bu haber aceto'nun bahsettiği " google translate gazeteciliği " tarzında haberlerden değil.Bu haberi Türk medyasında daha önce gören var mıdır ? Yoktur,İspanya kaynaklı bir haber.



Umuyorum doğrudur.İkisi de çok kaliteli oyuncular.
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



hleb' den de bahsetms.



https://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=621091&idseccio_PK=849



Rijkaard quiere la cesión de Cáceres y Henrique

El ex entrenador del FC Barcelona, ahora en el banquillo del Galatasaray, piensa en el uruguayo y el brasileño.

Rijkaard quiere a Cáceres en el Galatasaray



Rijkaard quiere a Cáceres en el Galatasaray

Joaquim Piera



El ex entrenador del FC Barcelona, Frank Rijkaard, ahora en las filas del Galatasaray, ha pedido a Txiki Begiristain la cesión de Martín Cáceres y Henrique. El técnico holandés, al corriente de lo que sucede en su antiguo club, sabe que el joven talento uruguayo no ha entrado de lleno en los planes de Pep Guardiola y que el brasileño ha actuado cedido en el Bayer Leverkusen. Por esta razón llamó a la puerta del director deportivo del FC Barcelona, para que pensara en la opción de cederles al Galatasaray en caso de que ambos no entraran en la planificación de la primera plantilla del FC Barcelona 2009-10.



A Rijkaard le espera mucho trabajo antes de iniciar la competición porque su equipo se ha quedado sólo con nueve jugadores. La temporada ha sido decepcionante para el Galatasaray, uno de los grandes del fútbol turco, pues además de no ganar nada se quedó fuera de la Champions (fue quinto, a 10 puntos del campéon, el Besiktas) y entró casi de milagro en la Liga Europea (nuevo formato de la Copa de la UEFA).



También se ha interesado en la situación de Gudjohnsen y Hleb, que tampoco ha contado demasiado para el técnico. El islandés estaría más cerca de dejar el Camp Nou que el bielorruso. Rijkaard, además, pretende el fichaje de Leo Franco, guardameta argentino del Atlético de Madrid que acaba contrato el próximo 30 de junio. Otros nombres que tiene en su lista son los de Pizarro (Werder Bremen), Clichy (Arsenal), Cissé (Sunderland), Haltintop (Bayern Múnich) y Mehmet Aurelio (Betis). Por contra, el checo Milan Baros y el australiano Harry Kewell, dos de los extranjeros del cuadro del Ali Sami Yen, han confirmado que seguirán en el Galatasaray pese a tener ofertas para abandonar la entidad.



benim yazimi okuyolar burda sonra gidp haber yapiolar.alican verdi hleb haberini sport gastesi duy sesimi:42::ka10::mad:
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



Galatasaray transfer yapiyorsa böyle transfer yapmali...

Gercek bir büyük takim gibi..

Dos Santos gibi, Caceres gibi, Henrique gibi..

Umarim dogrudur
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



İşde bu iki oyuncu gayet iyiler..Oleguer falan geçelim ama:;)İnanın oleguer yüzünden savunma arkasında çok gol yeriz..Gelecek vaad eden şu iki savunmayı alalım bitsin:D
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



Caceres ve Henrigue müthiş transferler olur...uruguaylı caceres sağbeke brezilyalı henrigue de stopere ilaç olur...bonservisleriyle zor gözüküyor ama rijkaard faktörü sayesinde kiralık olarak gelebilirler bu 2 genç isim...
 
Cevap: Caceres ve Henrique gündemde !



bu tarz genç oyuncuları almalıyız.ama bonservisiyle zor,kiralık alınabilir.dos santos la birlikte bu ikiliden birini alsak iyi iş yapmış olur yönetim.
 
Üst Alt