Caceres ve Van Der Wiel İçin Yönetime Baskı Çağrısı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Caceres ve Van Der Wiel İçin Yönetime Baskı Çağrısı!


Sene başında Lukas Podolski transferi için yönetime yaptığı baskı ile sonuç alan Galatasaray taraftarına başta GSC Ailesi olmak üzere örgütlenme çağrısı yapıyorum.

İsmi geçen Van Rhijn ve Tannane gibi daha önce denenmiş ve parayı sokağa atmak, veya birilerinin cebine peşkeş çekmekten başka hiç bir işe yaramayan transferler yerine Lauro yerine Muslera, ve 3.sınıf oyuncular yerine Podolski'yi transfer ettiren Galatasaray taraftarını bu iki oyuncuyu (Caceres ve Wiel) takımımıza kazandırmak adına yönetime sosyal medyadan mesaj vermeye çağırmak isterim.

Galatasaray ne Eskişehir, ne Akhisar ne de Kasımpaşa'dır. Galatasaray Beşiktaş ve Fenerbahçe de değildir. Bu takım Türk futbol tarihinin Avrupa'ya açılan kapısı, vizyon ve kültürün temsili olmuş ülkenin gururu bir takımdır ve hak etiği gibi yönetilmelidir.

Bunun bilincinde olmayan bir yönetimin ise yer işgal edip zamanımızı harcamaktan başka bir vasfı da yoktur. Gidecekler zaten ama , giderken en azından minimum zararı vererek gitmelerini sağlamak adına bu iki isim en azından takımımıza kazandırılmalıdır.
 
caceres gelirse vdwiel gelmesine gerek yok.. fazla lüks olur. Grossu arayi düzeltip Carole Denayer Caceres ve Gross yapmak lazim
 
vanderwiel'i istemem ama Caceres müthiş olur. Wiel'i en son 3-0 yendiğimiz Hollanda maçında izledim ve ne kadar bitik olduğunu gördüm. 3.golü izlerseniz görürsünüz.
 
vd Wiel gelsin ama Caceres oyle bulunmayan hint kumasi degil, onun yerine Alex alinsin Milan dan daha iyi bir stoper bence.
 
İkisi de az paraya gelecek adamlar değil. Ben de isterim gelmeslerini. Ama fazla yükseklerden uçmayalım. Paranın olmamasının yanında FFP muhabbetleri de var.
 
Tanene rjhin vb hiç izlemedim ama wiel in çok maçını izledim burada övüldüğü kadar bir Ada'm değil yada o performansı bana denk gelmedi
 
cacares ve wan der wiel yönetime baskı için destekleriz.Fakat asıl yapılması gereken umut burak jem gibi yeteneksizlerin gönderilmesi için yapılmalı.
 
Baskı yapılacaksa forvet ve kanat oyuncusu için olmalı. Takım yetenek özürlü. Paslar ve top kontrolleri yamuk yumuk. Dinamizm 0 hücum hattı çok durağan. Galatasaray'ın her hücum oyuncusu tek başına maçı alacak kapasitede olmalı.
 
Üst Alt