Camia Olarak İhtiyacımız Sakin Kalmak - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Camia Olarak İhtiyacımız Sakin Kalmak


turkiyenin en net 2 antrenoru terim ile denizli degil mi ? getirdik

favre ,tuchel ,conte alamazsin su an , ama onlarin yoluna gitmeye calisan tudor gelsin demedik mi , getirdiler

kloop ,mou getiremezsin ama dunya piyasasinda mancini , prandelli az adamlar mi ? getirdik

en sonunda konsorsiyum isteyecegiz , neyse parasi getirin luis enrique ve guardiola ikilisini deriz ..
 
Sinan Bilgin Fenerbahçe maçı sonrası çok güzel bir laf söylemişti. "Ligin başındayken 9 hafta sonunda rakiplerinle puan farkın 8 olacak deselerdi zevkten dört köşe olurduk" gibisinden biz söz demişti. Çok doğru. Paniğe gerek yok. Ama rehavete hiç gerek yok. Geçen hafta 8 puandı; şimdi 5 puan; sonraki hafta 2 derken bir bakmışsın liderlik elden gitmiş.


Kısacası evet 5 puan güzel bir fark ama bu farkı koruyacak güveni Tudor ve takım vermiyor maalesef. Bütün yaygaranın sebebi de zaten budur.
 
Türkiyenin en net 2 antrenöründen biri kesinlikle Denizli değil.

Terim den sonra her türlü Şenol gelir. Denizli nin dönemi biteli yaklaşık 5-6 sene falan oluyor. O aşının tutamayacağı bal gibi ortadaydı.

sent via GSC
 
Son düzenleme:
biz de denizliyi istemedik ama bu denemeler artik denemeden cikti yalama oldu , surekli td degistir degistir , bunu surekli tepeye oynamak icin ekstrem rakamlar harcayan dunya devleri bile yapmiyor

onlarda da basarisizliga tahammul yok , ama bu kadar da kiyim yok
 
@Sinan Bilgin Fenerbahçe maçı sonrası çok güzel bir laf söylemişti. "Ligin başındayken 9 hafta sonunda rakiplerinle puan farkın 8 olacak deselerdi zevkten dört köşe olurduk" gibisinden biz söz demişti. Çok doğru. Paniğe gerek yok. Ama rehavete hiç gerek yok. Geçen hafta 8 puandı; şimdi 5 puan; sonraki hafta 2 derken bir bakmışsın liderlik elden gitmiş.


Kısacası evet 5 puan güzel bir fark ama bu farkı koruyacak güveni Tudor ve takım vermiyor maalesef. Bütün yaygaranın sebebi de zaten budur.

Benim tahminim tutmadi , 7 de 7 yapsak bile anca tutuyor , cunku ben ts macina kesin maglubiyet yazmistim , bir de geri kalan tum maclarda 1 beraberlik demistim , o da fb macinda kullanildi

7 de 7 yaparsak anca tutuyor tahminim
 
Türkiyenin en net 2 antrenöründen biri kesinlikle Denizli değil.

Terim den sonra her türlü Şenol gelir. Denizli nin dönemi biteli yaklaşık 5-6 sene falan oluyor. O aşının tutamayacağı bal gibi ortadaydı.

sent via GSC

Gs,Fb,Bjk yi şampiyon yaptı adam

Bizi Avrupa'da yarı final oynattı

Şenol'un 2 şampiyonluğu var biri beleş
 
Bu arada bu başlıktaki niyetim lider takımı nasıl eleitirirsiniz demek değil. Öyle anlaşılmasın. Hatta liderken eleştirmek bana her zaman daha mantıklı ve yapıcı gelmiştir. Ama bir anda camia ayaklandı ve baskı oluşturduk kendi üzerimizde. Aykut'un puan farkı suni derken amaçlarıdnan biri de buydu. İlk tökezlemede baskına altına girmemiz. Sahada oyuncualr da geriliyor böyle olunca. Sakin kalalım ve sakin sakin eleştirilerimizi yapalım.
 
Şimdi yeni çıktı "Tudor büyük maçlarda başarısız" lafı. Ya arkadaş Bursaspor maçı büyük maç değil mi? Trabzon sayılıyor ama Bursa sayılmıyor. Şampiyon olmuş,bu sene Trabzon'dan çok daha iyi bir takım üstelik. Başakşehir'i bile büyük takıma almışlar. Başakşehir var ama Kayseri yok mesela??

Utanmasalar Antalya'yı da alacaklar ama neyse ki geçen sene yenmiştik.
 
Onemli olan sampiyon olabilmek , bana deseler ki , kac rakibin var , 4 tane , ve o 4 rakiple oynanan 8 maca da maglubiyet yazacagiz ama kalanlarin hepsini kazaninca 78 puan ediyor ,onu alip sampiyon olacaksiniz , ve bu her sene olacak

dusunmeden kabul ederim , 1975 senesinde kim kimi kac kere hangi sahada yendi hatirlayan var mi ?

fb bizi ,bizim onlari yendigimizden fazla yenmis ,bilen herkes , umursayan var mi ?

ama sampiyonluk sayisi en ciddi kriterdir , e bir de sampiyon oldukca katildigin sampiyonlar ligi var .

derbi kazanmayi veya kaybetmemeyi sadece sampiyonluga arac gorurum , ama derbi kazanamazsan cok kolay yapabilecegin is icin cok daha fazla macta kasmak zorunda kalirsin
 
Güzel yazı.

İki haftadır hakemlerin bizi biçtiği doğru lakin sadece bunu görüp takımın aciz halini es geçmek de doğru değil. Galatasaray kadro olarak bariz üstün. Ayak uyduracak teknik kadro olsa hem Avrupa'da hem ligte fırtınalar estiriyor olurduk. Zor maçlardan önce biz değil rakip titrerdi. Psikolojik üstünlük diye bir şey yok şu kadroyla.

Son iki maçı düşünelim.

Ne oynadık ki ''hakem'' diyoruz ?
 
Katiliyorum , karabuk macinda dunyalar kacti , hakem penalti uydurdu , mac 2-2 ye geldi ama geri kalan 7 dakikalik maci da 1-0 kazanmayi bildik , neden cunku gucumuz vardi

o macta da laubalilik ,skoru acamama sorunu vardi ama oyundan dusme bence konya deplasmani ile basladi ,eger konya deplasmaninda cok radikal bir fiziksel sorun yasanmadiysa ,ki boyle bir sey icin sebep yok , net sekilde sorun oyuncu dizilimleri ile ilgili
 
Güzel yazı.

İki haftadır hakemlerin bizi biçtiği doğru lakin sadece bunu görüp takımın aciz halini es geçmek de doğru değil. Galatasaray kadro olarak bariz üstün. Ayak uyduracak teknik kadro olsa hem Avrupa'da hem ligte fırtınalar estiriyor olurduk. Zor maçlardan önce biz değil rakip titrerdi. Psikolojik üstünlük diye bir şey yok şu kadroyla.

Son iki maçı düşünelim.

Ne oynadık ki ''hakem'' diyoruz ?

Hakemler yüzünden puan kayıpları oldu demiyorum da bu konuda tedbiri erken almakta fayda var. Diakkat edersek Fener ve BJK bu işe hemen giriştiler.

2 haftadır çok kötüyüz üstüne konuşmaya bile belki gerek yok ama panik yaparak hamle yapınca da psikolojik üstünlük malesef geri gelmiyor. Eminim bugün hocayı gönderelim desek mevcut yönetimin o panikle getireceği ilk isim Hasan Şaş olur.
 
lucescunun üstüne yapıştı bu savunma lafı öyle kaldı. =) futbol izlemeyen herkeste inanıyor.

ukraynada takip ettin mi ? savunma mı hücum mu oynatıyor ?

bize geldiğinde elinde dandik kadro vardı adam akıllı oynattı bizde uefa kupasını daha yeni kazanmış onun gazıyla bakıyorduk.

soruna direk cevap vereyim gerekirse hücum gerekirse savunma oynatır lucescu elindeki kadroya göre. mesela lucescuyla dünkü maç gibi bir maç yaşamazsın, GS ı 4 ofansif futbolcu ile sahada tutar.

lucescuyu isteyen hamzanın yerine rekerinkin yerine prandellinin yerine tudorun yerine ister. bunlar ister hücum ister savunma oynatsınlar farketmez bunlardan bir yol olmaz.

İkinci senesi için doğrusun da ilk yıl elinde Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu vardı belki de.
 
Hakem icin ise hakli ve haksiz oldugumuz seyler var , aslinda istatistikler calismaya basladi bu hafta , trabzon gs macinin trabzon galibiyeti ile bitmesi disinda bir olasilik futbola saygisizlik olurdu , 2 toplari direkten donmus , ilk yari 3 tane net gol kacmis , 14 suta 2 sutluk istatistik varken puan beklemek hayalcilik olurdu

benzer sekilde fb macinda da fb ya da biz kazansak yine kaybedene haksizlikti . maclarin gidisatindan nasil bittigi ortusuyor

hakem konusunda haksiz oldugumuz sey , surekli birinci gundem maddesi yapmak , sen hakemin dahli olmayan detaylarda da basarili degilsin , belki kendi standardini tuttursan hakem konu dahi olmayacak , oyuncun topu yere vurur , oteki rakip atilacakken kendini de hesaba dahil ederse yurumez bu gemi

hakli oldugumuz sey ise , guclu olmamizdan mutevellit dengeleme psikolojisi icine girip bize hakli sekilde cikardiklari kartlari ,rakibe ayni sekilde cikartmamalari , bu da oyunun momentumunu etkiliyor

ama yine de sen gomis , sen fernando , sen muslera veya fegouli ayarinda oyuncular isen buna karsi sakin kalmayi tecrubenle basarmalisin
 
Insanların bu kadar panik olmasının sebebi saha dışı faktörlerin oyuna inanılmaz etkisi.

Galatasaray eze eze kazanırken siyasilerden medya yorumcularına kadar herkes yabancı sınırından tut, büyük maça; oradan koreografiye kadar takımımızın motivasyonunu aşağı çekmek için ellerinden gelen her şeyi yaptı.

Ömrü hayatında tek seçim kazanamamış bir siyasetçi utanmadan çıkıp Galatasaray ismini değiştirsin diyebildi. Galatasaray seçime parti olarak girse barajı geçer, senin Parti'nin geçemez dangalak!

Hakemlerin bilinç altına galatasaray aleyhine duygular ilmek ilmek işlendi. Her maç ayrı bir tetikciyle uğraşacağız. Beni korkutan kaygılandıran bu.

Geçen sene de şampiyonluk yarışı verirken ofsayttan yediğimiz goller, çalınmayan penaltılar derken kabak riekerink'e patladı, hiç kimse bu tetikçilerin hesabını sormadı. Bu sene de Tudor'a patlayacak, tetikçilerin çaldığı emekler yanlarına kar kalacak.

Bu sene şampiyonluk bir takıma tesis edilmiş de galatasaray çomak sokmuş gibi bir hava var. Galatasaray şampiyonluk yarışında tek aday kalınca ülkedeki herkesin beyni döndü. Bu nasıl ülke? Spora bu kadar siyaset girer mi? Spora siyaset giriyorsa o spor değil tiyatrodur!

Medyaya bakıyorum bu sezon ligde tek büyük maç kazanamamış beşiktaş'ı yere göğe sığdıramıyorlar. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Bunlar hamsilere, fenere ve Başağa puan kaybetti sorun yok, biz hamsilere kaybettik ligi besinci bitirecekmişiz yok ya.

Algılarınızda boğulun.

Işte şimdi ayağa kalkma zamanı. Umuyorum cuma günü taraftarımızla bütün bu şeref yoksunu kirli oyunlara karşı takımımızın yanında oluruz. En az 40 bin taraftar gelmeli. Şeref yoksunu tetikçilere o stadı dar etmeliyiz.
 
Üst Alt