Can Topsakal'ın Yerine Ural Aküzüm, Kunter'in Yerine Ahmet Çakı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Can Topsakal'ın Yerine Ural Aküzüm, Kunter'in Yerine Ahmet Çakı!


galatasaray-dan-2-bomba-birden--10568150.Jpeg

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde basketbol şube sorumluluğu görevinden istifa eden Can Topsakal ve bugün karşılıklı sözleşmesi feshedilen erkek basketbol takımı başantrenörü Erman Kunter'in yerine gelecek isimler belli oldu!


Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde basketbol şube sorumluluğu görevinden istifa eden Can Topsakal ve karşılıklı sözleşmesi feshedilen erkek basketbol takımı başantrenörü Erman Kunter'in yerine gelecek isimler belli oldu.

CAN TOPSAKAL YERİNE URAL AKÜZÜM
Euro Cup Top 16 Turu E Grubu'nde Darüşşafaka'ya evinde 84-65 Galatasaray Odeabank'ta maç sonrası istifa eden Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube sorumlusu Can Topsakal'ın yerine göreve Ural Aküzüm'ün geldiği öğrenildi.

ERMAN KUNTER YERİNE AHMET ÇAKI
Galatasaray Odeabank başantrenörü Erman Kunter ile yollarını ayıran Sarı Kırmızılı ekip bu görevi için son olarak Alba Berlin ile çalışan tecrübeli koç Ahmet Çakı anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Milliyet - Nevzat Dindar
 
sevdiğim spor dalı olan basketbolu nefret ettirdi bana başkan bozuntusu. bu ne la yok kunter yok çakı yok bıcak.
 
Topsakal yönetim kurulunda olduğu sürece rahat bırakmaz bu görevdekileri. Gündemi soğutup geri döneceği zamanı kollar. Ergin Ataman'a yaptıkları, basketbol branşını soktuğu durum ortada. Şubeyi bitirmek için gelmiş fenerli herif.
 
Bu seneden bir halt olmayacak zaten artık. Ahmet Çakı ile sezonun tamamlanması çok da mantıksız değil bence. Ama olur da 1.5 senelik sözleşme imzalanırsa söverim.
Sezon ortasında sağlam bir hoca getirmek zaten imkansız. Seneye 10 milyon euroluk bütçe garantisi versen bile sezon ortasında Ufuk Sarıca, Jasikevicius(zaten Euroleague yoksa mümkün değil de), Trinchieri(bu da mümkün değil Euroleague yoksa) gibi adamları takımından koparamazsın. Zaten seneye o bütçelere falan da çıkamayız. Sezon ortasında bu adamları geçtim Filipovski, Trifunovic gibi adamları bile alamayacağımıza göre bu sene hazır çöp olmuşken kalan süreyi Ahmet Çakı ile geçirmek anlaşılabilir.

Seneye 5 milyon euroluk bir bütçeden fazlası olmaz bizde yine. Filipovski, Trifunovic ikisilinden bir tanesini sene sonunda getirmek lazım. Basketbolda yönetim anlamında bu boşvermişlik, umursamazlık, hedefsizlik varken, bütçeler de bu seviyedeyken Ufuk Sarıca'yı falan ikna edemeyiz.
 
Galatasaray basketbolda Erman Kunter’in görevine son verdikten sonra koçluk için Ahmet Çakı ile görüşmeye başladı. Başkan Özbek bizzat arayarak genç çalıştırıcı ile görüşmelerin startını verdi. Gamaspor
 
Son düzenleme:
Üst Alt