Cana Galatasaray İçin 4 Kulübü Reddetti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cana Galatasaray İçin 4 Kulübü Reddetti


Loric Cana’nın menajeri Ceylan Çalışkan Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda Arnavut futbolcuyla ilgili çok özel bir bilgiyi açıkladı.







Çalışkan, devre arasında Lazio, Aston Villa, Fulham ve Bolton Loric’e resmi teklifte bulundu; ama Lorci, Galatasaray’ı bu zor günlerde bırakıp gitmem diyerek 4 teklifi de geri çevirdi” dedi.







HER İKİ MEVKİİYE DE ALIŞIK



Loric Cana, PSG’de 3 yıl, Marsilya’da ilk iki yıl orta saha oynadı. Son iki yıl stoper oynadı. Tekrar orta sahaya döndü. Arnavut Milli Takımı’nda da 5 yıldır; stoper oynuyor. Kısacası onun için sıkıntı yok. İki mevkiiye de alışık bir oyuncu.







ESKİŞEHİRSPOR MAÇINDA İLK DEFA GERÇEK PERFORMANSINI SERGİLEDİ



Loric Cana, Eskişehirspor maçında, Türkiye’ye geldiği günden bu yana ilk defa gerçek performansını sergiledi. Bu da kendisi dahil herkesi mutlu etti. Loric Cana, Eskişehirspor’a attığı golleri Marsilya’dayken PSG’ye attı, Şampiyonlar Ligi’nde Liverpoll’a attı.







LAZİO VE ASTON VİLLA ÇOK İSTEDİ



Devre arasında Loric Cana için bana direkt teklifte bulunan Avrupa Kulüpleri oldu. Aston Villa’nın Teknik Direktörü Gerrard Houllier ile Paris’te 3 saat toplantı yaptık. Cana’yı istediğini söyledi. Bunun yanı sıra Fullham, Bolton Wanderers’tan teklif bana ve babasına teklifte bulundular; ayrıca Loric’i de bizzat aradılar. Daha önemlesi Lazio’dan teklif geldi. Lazio’nun Sportif Direktörü Storia da aradı. Resmi olarak 4 Avrupa Kulübü’nden teklif geldi.



Bu teklifleri Loric’e ilettik. Gitmek istemediğini, özellikle de Galatasaray’ı bu kötü durumunda bırakmak istemediğini söyledi. Galatasaray’da kendini ispat edip, başarılı olmak istediğini söyledi. Biz de bu kararına saygı duyduk.







4 BUÇUK MİLYON EURO'YU HEMEN VERMEYE HAZIRLARDI



Loric Cana’ya ödenen 4 buçuk milyon Avro, Aston Villa ya da Lazio için büyük paralar değil. Cana kabul etseydi; hemen bu parayı vereceklerdi. Türkiye’de bu paralar abartılsa da onlar için büyük paralar değil. Hatta, bu fiyatı ucuz buldular. Houllier, bu fiyat bizim için çok uygun dedi.







GALATASARAY SEMPATİZANI, PSG’DE OYNARKEN GALATASARAY FORMASI İSTEDİ



Cana’yı 8 yıldır tanıyorum. PSG’de oynarken benden Galatasaray forması istedi. Loric böyle bir futbolcu. Galatasaray tarihini çok iyi biliyor; ne için geldiğini çok iyi biliyor. Sunderland’te aldığı parayla Galatasaray’da aldığı para aynı. Herkesin bir hayali vardı. Onunki de Galatasaray’da oynamaktı. Evine yakındı. Kesin kararlı olarak geldi. Galatasaray’ı kötü günlerde bırakıp gitmem. Babası Agim Cana’dan dolayı Galatasaray’a hep sempati duydu” dedi.









Radyospor



Ama pas veremiyor ya, ama Cana kötü ya, çok bulursunuz siz Cana gibi oyuncu.HELAL OLSUN.
 
Cevap: Cana Galatasaray için 4 klubü reddetti



Bugün Galatasaray'da Cana dışında hiç bir futbolcuya bu 4 kulüp talip olmaz.
 
Cevap: Cana Galatasaray için 4 klubü reddetti



Mutlaka kaptan olacaksin Lorik. Sana sevgimiz büyük. Aslan parcasi
 
Cevap: Cana Galatasaray için 4 klubü reddetti



Hala futbolundan tatminkar degilim, ama karakteri cok baska bu adamın. Keske Cana'nın Galatasaraya olan tutkusunun yarısı Arda'da olsaydı.
 
Cevap: Cana Galatasaray için 4 klubü reddetti



İngiltere'yle İtalya ligi bizim Bank asya gibi olduysa futbolda çok ileriyiz demektir.
 
Cevap: Cana Galatasaray için 4 klubü reddetti



Laf yapsın bizim taraftar(!) hala.



Bu adam bu kadar yüreğiyle içten oynuyor ya yönetimin onu satmasından korkuyorum bu yüzden.
 
Üst Alt