Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar''


Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon elde ettikleri şampiyonluğun ardından, bu sezon Avrupa için kendilerine hedef koyduklarını belirterek, ''Hayallerimizi elimizden aldılar'' dedi.



Fenerbahçe Gazetesi'nin 94. sayısında röportajı yer alan Caner, sürekli olarak Fenerbahçe'nin ceza alıp almayacağının sorulduğunu ifade ederek ''Bence hiçbir şey olmayacak, çünkü alın terimizle kazandığımız bir şampiyonluğumuz var'' dedi.



Şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma sürecinin futbolcular için nasıl geçtiği sorusuna verdiği yanıtta Fenerbahçeli futbolcu şunları kaydetti:



''Bundan 1-2 ay öncesine dönelim, bizler bu olaylar ilerledikçe 'Acaba bugün ne olacak?' diye düşünüyorduk. Bir gün oturuyorsunuz evde öğlen açıklanıyor 'Şu oldu, bunu yaptılar' diye federasyondan açıklama geliyor. İnsan tabii ki 'Acaba bugün ne olacak, yarın ne olacak?' diye korkuya kapılıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterdik. Hakkımızın yendiğini düşünüyoruz. Geçtiğimiz sezon müthiş bir emek harcadık, hayal kurduk. Hayallerimiz gerçekleşti, şampiyon olduk, Avrupa için hedefler koyduk, ama hayallerimizi elimizden aldılar ve sürekli olarak 'Fenerbahçe ceza alacak mı?' diye soruluyor. Bence hiçbir şey olmayacak, çünkü alın terimizle kazandığımız bir şampiyonluğumuz var. Bunu hiç kimse inkar edemez. Camia olarak hepimiz çok üzgünüz, sonuçta hala bir karar yok. Bu durumdan ailelerimiz, eşlerimiz, çocuklarımız bile etkileniyor.''



-''Çok daha iyi işler yapacağım''-



Caner Erkin, sezona iyi başladığını ancak sarı-lacivertli ekip için çok daha faydalı olacağını belirtti.



Nasıl bir sezon geçirdiği sorulan Fenerbahçeli futbolcu, ''Tabi geçen sene de çok başarılı bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Ama yine de tam istediğim Caner değildi sahaya yansıttığım. Bu sene gerçekten sezon başında iyi başladım ama performansımın yüzde 100 olduğuna inanmıyorum. Ben çok çok daha iyi işler yaparak takıma önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum. İyi oynadığım sürece zaten Aykut hocanın da beni oynatacağına inanıyorum. Bu sezon çok büyük hayallerim var'' ifadelerini kullandı.



Bir dönem Galatasaray'da forma giydiği hatırlatılan Caner, sarı-lacivertli taraftarın kendisini çabuk kabullendiği belirtilerek ''Bunun sırrı nedir?'' sorusuna verdiği yanıtta ise Galatasaray'da oynadığı dönemde Fenerbahçeli olduğunu açıkladığını kaydederek, ''Bunun da etkisi olabilir. Futbolcular olarak profesyoneliz tabi ama taraftarı olduğumuz bir takımda forma giymek çok özel bir durum. Fenerbahçe için her şeyimi ortaya koyuyorum. Ben böyle içten oynadıkça taraftarımız da beni kabullendi'' dedi.



-''Ziegler ile oynamak inanılmaz keyifli''-



Sarı-lacivertli futbolcu, aynı kanatta forma giydiği yeni transfer Ziegler ile iyi anlaştığını kaydetti.



İsviçreli futbolcu ile dil konusunda bir sorun yaşamadıklarını belirten Caner, ''Avrupa'da belli bir kariyer yapmış, disiplinli bir futbolcu. Ben onun ne zaman çıkacağını, ne zaman içeri gireceğini çok iyi biliyorum. Birbirimizi tanımaya başladığımız için daha da iyi anlaşacağız. Maç içinde de sürekli konuşuyor. Ben de konuşurum, uyarıda bulunurum, bağırırım, kızarım arkadaşlarıma. İyi yönden tabii ki. Maçı yaşarım yani. Mesela arkada onu uyarıyorum 'İçeri gir, dışarı çık' diye. Sonuç olarak Ziegler ile oynamak inanılmaz keyifli'' ifadelerini kullandı.



Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ilk kez 16 yaşındayken Manisaspor formasıyla çıktığını hatırlatan Caner, çok heyecanlandığını kaydederek, ''Arkadaşlarımla amatör takımda konuştuğumda bu camianın içinde olacağıma inanıyordum. Bir hedefim vardı, çünkü hedefsiz hiçbir şey olmaz. O taraftarın içine çıktıkça, o camiayı gördükçe, o havayı soludukça gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor'' şeklinde konuştu.



Sporx
 
Cevap: Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar''



görünen o ki aslantepede size koymadan bank asyaya yolcusunuz.
 
Cevap: Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar''



Caner'in pembe aracına ne olmuş ? Satmış mı ? Neden artık medyada haber olmuyor ?
 
Cevap: Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar''



caner-erkin_99328.jpg




canere bak :D
 
Cevap: Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar''



Aldılarsa bi daha hayal et. Nasıl olsa hayal değil mi? Edebildiğin kadar et.
 
Cevap: Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar''



Daha dur, elbet elinizden aldıkları şeyin yerine bir şey verecekler..
 
Cevap: Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar''



Sende Atletico Madrid rövanş maçının 81. dk'sında bizim hayallerimizi geçici olarak almıştın elimizden.. ;)
 
Cevap: Caner Erkin: ''Hayallerimizi elimizden aldılar''



Siz milletin hayalini calarken bişey yok uefa sizin sikeli hayalinizi calarken auwwwwwwwwwww ne var .............:D
 
Üst Alt