caner erkin | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

caner erkin


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner Erkin Galatasaray’da

Galatasaray Futbol A.Ş. Rusya’nın CSKA Moskova takımından Caner Erkin’i sezon sonunda bonservisini satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralamıştır.

Galatasaray Futbol AŞ

Caner Erkin Kimdir ?

1988, Balıkesir doğumlu olan Caner Erkin, futbola Edremit Kolej Spor’da başladı. 2002 yılında Vestel Manisaspor’a transfer olan Caner Erkin, 2004 yılında kulübü ile profesyonel sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, 2004-05 sezonunda 16 yaşındayken, 2. ligde Vestel Manisaspor forması ile 4 maça çıktı ve 2. lig şampiyonluğu yaşadı.

Caner Erkin, 2005-06 sezonunda ise Vestel Manisaspor forması altında Süper Lig’de 27 maça çıktı. Süper Lig’de Vestel Manisaspor forması altında toplam 39 maça çıkan Caner Erkin, 5 gol attı.

Genç futbolcu, 2006-2007 sezonunun ilk yarısının ardından ara transferde Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer oldu. CSKA Moskova formasını Lig, Rusya ve Avrupa Kupası olmak üzere 49 kez giyen Caner Erkin, CSKA Moskova formasıyla iki kez Rusya Kupası şampiyonluğu tattı.

İlk kez 2006 yılında Gana’yla yapılan özel maçta A Milli Takım formasını giyen, Caner Erkin, 13 kez A Milli takım formasını taşıdı. Sol bek ve orta sahanın solunda görev yapan genç oyuncu 1.81 boyunda.
 
Cevap: # Caner Erkin



Hoşgeldin Caner,çok akıllı bir hamle daha yaptık gerçekten.



Umarım başarılı olur ve seneye bonservisiyle beraber gelir.;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt