Çankaya Belediyesi, 'Fatih Terim Parkı'nın Adını 'Metin Oktay Parkı' Olarak Değiştirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Çankaya Belediyesi, 'Fatih Terim Parkı'nın Adını 'Metin Oktay Parkı' Olarak Değiştirdi


ac308098e8ffa6ef8b844b56f4d01cae.jpg


Aferin Alper bey güzel bir icraat
 
Tribünlere oynanan bir hareket, tamamiyle şov amaçlı. Mahalle sakinlerinin de işi gücü kalmadı, isim değişikliği istedi. Fatih Terim'i siyasi arenada öteleştirme çabaları.
 
Fatih Terim isimli park mı olurmuş. Tamam başarılı falan ama hepsi o kadar, Metin Oktay gibi bazı değerleri falan temsil etmiyor yani en nihayetinde. İleride Ali Samiyen'in bir tribününe falan ismi verilebilir ama çankaya'da park ne alaka. Metin Oktay ismi her yere yakışır.
 
Halkin adami diyebiliriz Alper Tasdelen'e.

Sokaktaki insanlarin isteklerine kulak vermis, bu isten baska bir beklentisi veya cikari falan yoksa takdir ederim kendisini.
 
Halkin adami diyebiliriz Alper Tasdelen'e.

Sokaktaki insanlarin isteklerine kulak vermis, bu isten baska bir beklentisi veya cikari falan yoksa takdir ederim kendisini.

Fena bir başkan değil, ha sıkıntılar yok mu var ama şikayetleri dikkate alıyorlar, sokak hayvanları konusunda bazen aptal saptal işler yapabiliyor çankaya belediyesi ama Allahtan buranın halkının çoğunluğunda duyarlılık var adım attırmıyoruz.

Belki duymuşsundur, Çankaya belediyesi şöyle kötüdür böyle kötüdür ama cehapeliler gider oy atar diye bir myth vardır, uzaktan yakından alakası olmadığına emin olabilirsin, yok öyle bir şey... Adamın çankayayla alakası yok sincan'da falan yaşıyor ama çankaya belediyesi hakkında çok keskin fikirleri var, artık nasıl oluyorsa o.
 
597a5f51ae78491728ae8168.jpg


Türkiye Futbol Federasyonu'nun yollarını ayrıdığı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in adı, Çankaya'daki parktan kaldırılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yollarını ayrıdığı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in adı, Çankaya'daki parktan kaldırılıyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ilçelerinde bulunan ve Fatih Terim'in adını taşıyan parktta değişikliliğe gidileceğini, parkın yeni isminin ise Metin Oktay olacağını duyurdu.

Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in binlerce retweet alan tweetindeki açıklaması şu şekilde oldu:

"Mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda Fatih Terim Parkı'nın adının Metin Oktay Parkı olarak değiştiriyoruz. Taçsız Kral'a saygılarla."​

:hat::hat::hat::hat::hat:
 
gördüğüm en saçma hareketlerden. Sırf popilist olacağım diye isim koyuyorlar,sonra tam tersini yapıyorlar. Allah aşkına Terim ne yapmış? Bir mekanda kabapçıyla tartışmış ve 1-2 hafta sonra da istifa etmiş.

Yaptığı bence de yanlış ama bu mantıkla insanları linç edeceksek memlekette adam kalmaz. Terim zaten 20sinde de böyleydi, şimdi de böyle. Hiç bir zaman uysal biri değildi. Adamın yapısı bu. Kimi insan konuşarak çözmek ister,kimisi şiddetle.

Ben her zaman şiddete karşıyım ama insanları bu yüzden linç etmez saçmalık. Sonuçta bu olay "skandal" denilecek bir olay değil.
 
Üst Alt