Capello: "Almanya Türk Oyuncuları Çalıyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Capello: "Almanya Türk Oyuncuları Çalıyor"


İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, Almanya Futbol Federasyonu’nun Türk kökenli oyuncuları çaldığını iddia etti.







CAPELLO’DAN SUÇLAMA

> İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, Almanya Futbol Federasyonu’nun Türk kökenli oyuncuları çaldığını iddia etti. İngiliz basınına yaptığı açıklamalarda Almanya’yı sert bir dille eleştiren İtalyan teknik adam, “Almanya’nın kadrosunda beş oyuncu Türk kökenine sahip. Oyuncuların milli takım tercihlerini maddi imkanlar sunarak değiştiriyorlar. Bana göre bu tam anlamıyla hırsızlık. Türkiye o beş oyuncuyla çok daha iyi yerlere gelebilirdi” ifadelerini kullandı.





Türkiye Gazetesi
 
Cevap: F.capello :Almanya türk oyuncuları çalıyor



tabiki cok daha iyi yerlere gelirdi Türkiye ama almanlara da birsey diyemezsin, sonucta orda dogmus, büyümüs topculardan bahsediyoruz.



ben almanlari suclayamam dogrusu, anlayis gösteriyorum.



Türkiyede almanlar yasicak, calisacak vs vs birseyler beklerim karsiligina ...
 
Cevap: F. Capello : "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



Volkan

Gökhan - S.Taşçı - S.Kaya - M.Fathi

S.İnan - Nuri

Mesut

Burak - - - - - - - - - - Arda

Eren​
 
Cevap: Capello : "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



simdi capello olayi yanlis anlamis heralde. almanya calmiyor genelde biz caliyoruz. cunku elemanlar orda dogup buyuyor. orda yetisiyor. ve oranin milli takimini seciyor. aslinda teknik olarak turk degiller. kokenleri turk.
 
Cevap: Capello : "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



Burada suç Almanya'da veya futbolcularda değil. Türkiye'de bence.
 
Cevap: Capello : "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



Alman milli takımını seçmeyeni klübünde az oynatıyorlar demişti geçen biri.
 
Cevap: Capello : "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



Capello baba akıllı adamdır ,en büyük rakibi olarak gördüğü Almanya ve İspanya hakkında bu tip açıklamalar yapması normal ...Kısa sürede İspanya milli takımına da bir kulp takar ...
 
Cevap: Capello: "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



bende almanya da yasiyorum ben almanya da dogdum artik cefte vatandaslik yok arkadaslar ben suan türk vatandasiyim almanlar diyor secim yap ya türk vatandasi ol ya alman vatandasi futbolcular icinde gecerli bu olay.
 
Cevap: Capello: "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



kendi içinde çelişen deyyuz ilgi çekmek türk yalakalıgı yapmak için konuşuor. kimin gündeminde ise artık
 
Cevap: Capello: "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



Burda suç Türkiye'de.

Abdullah hoca buna çare bulur umarım çünkü 5 sonra sonra Almanya kadrosunun yarısı Türk olur.
 
Cevap: Capello: "Almanya Türk oyuncuları çalıyor"



Yanlis düsünce. Capello´nun Almanya´dan haberi bile yok. Bu cocuklar Almanya´da dogup yetisiyor, cogu Alman vatandasi. Almanya da her Alman vatandasina ayni haklari taniyor bu konuda. Alman olsun, Türk olsun, Hirvat olsun vs. Bunlar Alman diyor, biz yetistirdik diyor ve oynatiyor. Bundan dogal ne olabilir ki? Türkiye´nin yetistirdigi oyunculari Almanya´ya getirip, vatandasliga gecirip oynatsalar Capello hakli diyecegim. Ama bu durumda haksiz.



75 Milyon insandan 3 tane yetenekli futbolcu cikaramayan Türkiye düsünsün. 3 Milyon Türk yetenek anlaminda Türkiye´yi 5 kere sürklase etti resmen. Türk futbolu utansin, Almanlar degil. Sonucta gurbetcilerimizin baska DNA´si yok ya. Yetistirme meselesi. Aglamaya gerek yok.
 
Üst Alt