Carole, Ahmet Çalık ve Podolski Sakat Değilmiş! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Carole, Ahmet Çalık ve Podolski Sakat Değilmiş!


1108

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı kırmızılı takımda 3 oyuncunun daha sakatlandığını iddia etti. Konuyu araştırdık ve oyuncuların dinlendirildiği bilgisine ulaştık.


FutbolArena Özel - Igor Tudor'un Galatasaray'ın başına geçmesiyle idmanlara ağırlık vermesi ve çok sayıda futbolcunun da sakatlık yaşaması gündemden düşmüyor.

Tudor antrenman tercihinden vazgeçmezken Galatasaray'da sakatlıklar da artarak devam ediyor. Milliyet gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar kişisel twitter hesabından şok bir iddiada bulundu. Dindar'ın iddiasına göre Galatasaray'da bugünkü akşam idmanının ardından 3 futbolcu daha sakatlanmıştı. Buna karşın FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Dindar'ın iddiasında geçen üç futbolcu da Trabzon'da sahada olacak.

Lukas Podolski, Ahmet Çalık ve Carole Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Nevzat Dindar'ın iddiasına göre, hafta sonunda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Lukas Podolski, Ahmet Çalık ve Lionel Carole de sakatlandı. Bu konu hakkında yaptığımız araştırmalara göre Sarı kırmızılı takımda sağlık kurulunun programı dahilinde bugünkü antrenmana katılmayan Lionel Carole, Ahmet Çalık ve Lukas Podolski'nin, hafta sonunda sahada olacağı belirtildi.

YARINKİ İDMANA KATILACAKLAR

3 futbolcunun da belirli bir plan dahilinde bugün dinlendirildiği ve Ahmet, Carole ile Podolski'nin, yarınki antrenmana da katılacağı ifade edildi.
 
doğrudur veya yalandır bilinmez ama bu baykuş nevzat böyle haberleri verirken kendini zevkten duvarlara vuruyordur kesin.
uyuz herif.
 
Tugay alacağını hibe etti...

tudor yüzünden herkes sakatlanıyor....

Bunlar hep yavaştan ısındırma taktikleri güzide objektif olmayan ama tarasız olan medyamızın..

Öyle cinler ki iki haberi de peş peşe servis ediyorlar...

Sırf bu yüzden tudor'a sahip çıkmamız lazım.Sonrası böyle adamlara kalacak çünkü...

Algı yönetiminiz batsın sizin..
 
Son düzenleme:
doğru ise Tudorun üstüne oynuyorlar bu net ve eğer yönetim bu muhabirlere yasak getirmezse benim açımdan bu işin içindeler demek
 
Dik dur tudor yenilme bu taraftar seninle :asd22: Arkadaşım bir işi düzgün yapın bir yerinizden sallamasyon haber yapmayın be ne saçma işler düzgün yapın bir şeyi be bunaldım ha.:eek:
 
Üst Alt