Carole Derbiye Saklanacak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Carole Derbiye Saklanacak!


carole-30-11.jpg

23 Nisan’daki Fenerbahçe derbisine kadar Lionel Carole’ü ekonomik olarak kullanmak isteyen Igor Tudor, 25 yaşındaki oyuncuyu saklıyor. Derbide rakibini kanatlardan vurmaya hazırlanan Hırvat çalıştırıcıyı Linnes’in formu da mutlu etti.


Ligin ikinci yarısındaki performansıyla eleştiri konusu olan Lionel Carole, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışıyordu. Ayak bileğindeki rahatsızlık nedeniyle riske edilmeyen Fransız futbolcunun aslında oynamasına engel bir durum olmadığı ortaya çıktı. Ancak belindeki rahatsızlık yüzünden yıldız oyuncunun ilerleyen dakikalarda formunda düşüş yaşanması nedeniyle oynatılmadığı öğrenildi.

23 Nisan’da oynanacak olan Fenerbahçe derbisine oyuncusunu saklayan Tudor, sağlık heyeti ile yaptığı görüşme sonrasında bu kararı aldı. 25 yaşındaki oyuncuyu ekonomik olarak kullanmak isteyen Hırvat çalıştırıcı, tercihini Martin Linnes'ten yana kullandı. Adana karşısında harika bir performans sergileyen Linnes'e hayran kalan Tudor, böyle giderse iki futbolcusuna birden şans verecek.

TEKLİF GELİRSE SATILACAK


Lionel Carole'ün İngiltere ve Fransa'dan taliplerinin artması üzerine yönetim rotasını çizdi. Geçen sezon 1.5 milyon Euro karşılığında Fransız ekibi Troyes'dan alınan Carole için gelecek 5-6 milyon Euro'luk bir teklif yeterli görülecek. Linnes'in yükselen formu nedeniyle, 25 yaşındaki oyuncunun satışına sıcak bakan yönetim, olası bir satış halinde yerine de yeni bir isim alacak.

AMK Spor
 
Carole oynarsa Lens sov izleriz.Bu sezon cok formsuz.

Kadikoy'deki macta adamini kacirdi golu yedik.Olcan'in gol attigi 1-1'lik macta da adalesi attiktan sonra geri donemmisti golu yemistik yanilmiyorsam.

Istemiyorum bu herifin fbye karsi oynamasini.
 
Yine isleyen carka comak sokulacak anlasilan. Dizilisi degistirip birde sabriyi koyduk mu degmen stresimize
 
Carole formsuz falan degil. Carole kapasitesi bu. Onunde 0 defans ile oynayan Bruma geldi mi butun defolari bu sene aciga cikmis oldu.
 
Ne yapmista saklaniyor, hadi havada karada asist felan yapsa veya nebileyim tek basina sol kanadi islese neyse...
 
Tudor kendisini yüksek ihtimalle stoper olarak düşünüyor. Sol bek olarak algılamayın. Sağ stoper oynayan Cavanda yerine Semih'i, ondan boşalan sol stopere de Carole'ü koyacak gibi. Linnes'i etkilemiyor bence.
 
Üst Alt