Çarşı'ya Ne Oldu ? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Çarşı'ya Ne Oldu ?


Şerefli 2.ciliklerin taraftarlarından hiç ses çıkmıyor ?



Başkanları haftalardır Tff'nin yalakalığını yapıyor hem de en önde..Ne zaman Tff eleştirilse resmi siteden destek mesajı yayınlıyor.

Geçen sene özgenerle sürekli polemikler yaşayan Y.demirörene ne oldu ?



Şimdi de play-off kararına destek çıkıyor ve en önde konuşmayı o yapıyor.Bunların tek 1 izahı var.

Beşiktaş yüzde yüz şikeyi yapmış.Maa da demiş ki bakın ben sizi düşürmedim sizde benim her kararımda beni destekleyeceksiniz..



Çarşı bile anladı artık şike yaptıklarını.Şike olaylarına yorum bile yapmıyorlar.Kendi adları karışmadan önce sürekli yazılar yazanlar niye sustu ?



Konunun yeri burası mı bilmiyorum.Ama başlığı silmezseniz iyi olur.Senerlerdir kafa ütülüyorlardı şerefli 2.ciyiz diye.Yalaka başkanlarıyla gurur duysunlar..
 
Cevap: Çarşı'ya ne oldu ?



Şerefli mi? Şerefli adam kalmamış piyasada. Acayip bi rahatsızlık hissi var bende. Bu sene çook olaylara gebe. İnşallah zararlı çıkacak biz olmayız. Diğer takımların bu kenetlenişi insanı şaşırtıyor.
 
Cevap: Çarşı'ya ne oldu ?



Yildirim Demirören ters köseye yatirdi :-) Adam bangir bangir bizde bu pisligin icindeyiz diye bagiriyor. Carsi mi kaldi.



Bakarsaniz Koc-Özdemir sessiz kaliyorlar, yalama kuyrugunda Demirören ilk sirayi almis durumda. Idiaa ediyorum bu PlayOFF sistemi Besiktas'a hic birsey yaramiyacak. Sike kardesleri oldular Fenerbahceyle. MAA Fenerbahce icin calisiyor ve Demirören "sak sak aslanim" diyor. Sinan Engin'in de nasil bir BJKli oldugunu gördük. Aziz Yildirim metrisden "Sinan senide seviyorum" diyecek kadar Fenerli bir Sinan, pardon BJKli.....Adam resmen besiktasi satmis...
 
Üst Alt