Cavani'ye Penaltı Rüşveti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cavani'ye Penaltı Rüşveti!


neymarcavani.jpg

PSG’nin golcü oyuncusu Edinson Cavani, penaltı atışlarını Neymar’a bırakması karşılığında kendisine teklif edilen 1 milyon euro’luk bonusu reddetmiş.

Lyon’u 2-0 devirdikleri maçta penaltı atışını Neymar’a bırakmayan Cavani, serbest atışlarda da topun başına geçmek istemiş, bu durum ikili arasında gerginliğe neden olmuştu.

El Pais’e göre, Cavani’nin sözleşmesinde Ligue 1’i gol kralı olarak bitirmesi halinde 1 milyon euro alacağı yazıyor. PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, penaltı atışlarını Neymar’a bırakması halinde, bu 1 milyon euro’yu ödeyeceğini taahhüt etti fakat Uruguaylı forvet oyuncusu bunu kabul etmedi.

PSG yöneticileri, Neymar’ın da kapısını çaldılar. Brezilyalı futbolcudan, penaltı atışlarını Cavani’ye bırakma ‘yüce gönüllülüğünde’ bulunması istendi fakat Neymar bu öneriyi geri çevirdi.
 
Tek kelimeyle rezalet

Hoca kim atacak diyorsa o atar, bu kadar basit

Ancak tabii bir yandan Neymar'i PSG'ye getiren sey takimin bir numarali adami olmak istemesi. Dogal olarak frikikleri, penaltilari isteyecektir. Kendisi Messi ve Ronaldo'yla kiyaslansin istiyor cunku.
 
Olaya bak, şımarıklığa bak. Başkan olacak adam da teknik heyeti ezip geçmiş. Senin işin mi bu birader ? Bunlardan bir bok olmaz.
 
Bir twit okumuştum. Tweet sahibi Tolga ve Neymar'ın maliyet hesabını yapmış ve sonuna Tolga'nın daha skorer olduğunu yazmıştı :asd22:
 
Çözüm 1. İkisinede duran top vuruşlarını vermesınler + para cezası alsınlar (1 mln euro gibi )

Çözüm 2. Cavanı satılsın

Çözüm 3. biri penaltıları diğeri serbest vuruşları kullansın.
 
Çözüm 1. İkisinede duran top vuruşlarını vermesınler + para cezası alsınlar (1 mln euro gibi )

Çözüm 2. Cavanı satılsın

Çözüm 3. biri penaltıları diğeri serbest vuruşları kullansın.

Harita çıkarsalar buradan Neymar buradan Cavani atacak diye sıkıntı yine devam eder. Çünkü Neymar'ın kafası bu tarz şeyleri basacak kapasitede değil.
 
Üst Alt