Çaycı Rize ve Akhisar'ın Bu Tavrı Normal Değil | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Çaycı Rize ve Akhisar'ın Bu Tavrı Normal Değil


önce ligde neredeyse bi iddiası olmayan rizenin bu kadar dominant oynayıp bizi döve döve oynadığı hırçın oyun, ortada dönen prim konusu ve bu maçın kazanılamamış olmasından sonra başkanlarının çıldırması sanki bi yerden bir mama aldığı izlenimini oluşturuyor. kaldıki Ali kOç ve göksel'in çaycıların başkanına tffye maç tekrarı başvurusu yapma aklını vermiş olduğunu biliyoruz.


bugüne gelirsek,

önce belhanda başta olmak üzre galatasaraylı oyuncuları tahrik etmek üzerine kurgulanan, sonrasında taraftarı tahrik etmek üzerine devam eden, akabinde hakemi etki altına almaya çalışarak ilerleyen son olarak ise kupa fırsatı kaçınca başakşehir maçına galatasaray’ı kaç kişi eksik gönderebiliriz çalışması yapılan maç olmuştur. algılara kendimizi kaptırmamamız lazım. akhisar kalecisi başta olmak üzere hakemin üzerine oynaması ve hakemin gs kollanıyor algısı yüzünden kaleciyi atamaması da komikti


bundan evvel bjk arenaya geldiğinde maçı kazanamayacağını bilip hakemlere oynayıp ortamı germesi de tıpkı fenerin ilk yarıda arenada yaptığı tahrikler gibi oyuncularımıza ceza aldırma yoluna gidildiği gözlemlenmektedir.

akhisarın bu maçtaki reaksiyonları kabul edilemez, burdaki amaç gsli oyunculara ceza aldırıp başak maçına eksik çıkartmaktı. bu iki takımın ve başkanlarının hesapları incelenmeli
 
Ben rakip takimda olsam o gun karsimda Belhanda'nin oynamasini isterdim. Adam kafadan sakat. Kendini oyuna veremiyor ki. Tabi ustune oynanacak. Onun gerginligi digerlerine de sirayet ediyor. Akhisar kadrosunda kac gramlik futbol yetenegi var ki? Durduk yerde Soldado ile tartismasi nelere mal oldu. Yuru git isine diyemiyor.

Yazinin diger kisimlarina katiliyorum ama Akhisar kupayi kazansa iyi bir gelir elde edecekti. Ayrica kume dusen bir takimin oyunculari olsalar da bir baska super lig takimina transfer icin zemin yaratirlardi.

Mesir macununu fazla kacirmis olmalari da muhtemel.
 
Çok sakin gözüken ama yaptırdığı penaltı sonrası çirkinleşen ve takımını satan Lopez konuşulmayacak verilen 2 doğru penaltı konuşulacak

Sezon sonu bittiğinde neredeyse tamamı doğru olan penaltılarımizin istatistiğinide çıkaracaktır rakipler.

O istatistiğe baktıktan sonra gelen kupaların sapı Gözünüze girsin.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ajax'ın yarı finali son saniye golü yiyerek kaybetmesine bakın, hiç bir oyuncuda tepki yoktu. yıkıldılar, kalktılar son 1 dakikada gol bulmaya çalıştılar.
yani 1-0'ın avantajında 2-0'ı buluyor. toplam skor 3-0 ilk devre bitmiş böylece. kalmış 45 dakika ve rakibe 3 gol lazım üstelik evinde oynuyorsun.

tüm bu olumlu havanın içerisinde ikinci yarının tamamında işine yarayacak skorda tutmuşsun oyunu. maçın bitmesine saniyeler var ve geriye doğru sayım yapıyorsun final için. 2 saniye kala gol yiyorsun. ilginç ki hiç kimse hiç bir yere saldırmıyor.

bu ülkede ve coğrafyada kaybetmeyi bilmemek diye bi kavram var. hiç kimse kaybettik diyemiyor.
 
Her iki takımın da iddiası var veya yok mücadele etmesini doğal karşılar aksine bunu yapmasalar idi rahatsız olurdum.

Saha içi ve dışı yaptıklarına çirkeflik konusuna gelince evet her iki takımın yaptıkları ilginç. Ancak, bence Rize'nin olayı ile Akhisar'ın olayı farklı. Benim görüşüme göre Akhisar sadece kötü geçen bir sezonun sonunda kupa alma hırsı ile yaptı.
 
ali'nin gönderdiği teşvik Emre'nin sakatlanmasının sebebidir. Net! Hakemi vururum diyecek kadar gözü dönmüş şerefsize kimbilir kaç milyon euro söz verildi.

Akhisarın durumu medyada yaratılan algı ve oyuncuların içerdeki paralarını alamama endişesinden kaynaklanıyor. Kupayı alsalar alacaklarını garantilemişlerdi. küme düşmüş kulüp, belki veremeyecek oyuncuların maaşlarını.
 
Bu hakem Akhisar'ın başını yakmış sanırım ligte birkaç defa. O yüzden böyle tepkililer sanırım. Ali kOÇ'la filan alakası olacağını sanmam bu maçın. Ki Akhisar o tip bir takım değil.
 
Ayrıca ortada yayın gelirleri, Avrupa Ligi katılımıyla 65 milyon lira var abi. Büyük takım oyuncularına çok gelmeyebilir ama Anadolu takımları için 2 yılda harcadıkları bonservis toplamı olur neredeyse günün kuruyla. Ki bu oyuncuların cebine girecek ve koskoca Galatasaray topçusunun bile 30 kişiye bölünecek 3 milyon prim için nasıl çocuk gibi sevindiğini daha 2 hafta önce gördük. Bana batan işi hakemden çıkartıp basit ezber Galatasaray'a suç çıkarmalarıydı. Hakemin ortalama üstü maç yönettiği ortada, yine de yönetimi beğenmemeleri onların hakkı. Ama senin kuruluşundan beri gelen yıl kadar müzesinde kupası bulunan takımı kupa serenomisinde dımdızlak bırakırsan, küçük Fenerbahçecilik oynarsan en büyük tepkiyi de görürsün. Yine de dediğim gibi anlıyorum, işi çirkeflik sınırına kadar getirseler de bu kadar felaket sezonun ardından tek kulbundan tuttukları kupayı 2 oyuncunun aptallıkları yüzünden vermek ve kendi çaplarında muazzam bir paradan mahkum kalmak kolay bir psikoloji değil.
 
Rize maçının arkasında net yalı çocugunun tezgahı var da bu köpeklerle bir ilgisi olacagını düşünmüyorum.
 
Akhisar kupayı alsa bile seneye bir çok oyuncusu olmayacak hala anlamsızca neden bu kadar ortamı germeye çalışıyorlar gerçekten anlam veremiyorum şu hırslarını küme düşmeme maçlarında koysalar muhtemelen bugün süperlig de devam edebilirlerdi ama gelip de bizim maçta bu tarz bir hırsı anlamak zor ya da bir yerden talimat geldi onu uyguluyorlardı...
 
Akhisarin farkli, rizenin farkliydi motivasyonlari.

Ali koc denen GS komplekslisi rizeye prim vaadetti. Rize baskani da ondan rizesporlu oyunculara 3 milyon gibi olmayacak prim vaadetti.

Akhisar ise kulubun kazansalar yaklasik 65 milyon tl alacaklarindan muhtemelen oyunculara kulup iyi prim vaadetti, olmayinca kudurdular.

Ali koc , Allah korusun ibb ye puan kaybedersek, sivasa verecegi tesvik primi ulke rekoru olur. Rizeden daha beter asilir maca sivas.
 
maç bittikten sonra diagne'yi bizimkiler tutmasa kırmızı kartı göstereceklerdi.

Maç içindeki agresifliklerine bişey demiyorum ama maç bittikten sonra yapmaya çalıştıkları kavga çıkarıp bizi başakşehir maçına 1-2 kırmızı kart ile eksik çıkarmaktı.
 
Akhisarlı oyuncular ligden düştük bari bura da bir şey yapalım motivasyonunun yansıması olarak görüyorum ben bu süreci. Tabii haklı penaltılarımıza çılgınlar gibi isyan etmeleri, üzerimize yapıştırılmaya çalışılan etiketlerden ötürü orası su götürmez bir gerçek.
 
Akhisar biraz olsun kudurmakta haklı sonuçta işin ucunda kupa ve avrupa macerası var idi.
ama rizenin ki anlamak mümkün değil.
akhisar kendi aptallıklarına kuduruyorlardır.
 
Üst Alt