Celil Yüksel ile 3 Yıllık Sözleşme İmzalandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Celil Yüksel ile 3 Yıllık Sözleşme İmzalandı


808883.jpg


Galatasaray, U21 takımında forma giyen orta saha futbolcusu Celil Yüksel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 19 yaşındaki futbolcunun oyun stili Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric'e benzetiliyor.

Galatasaray, alt yapıdan yetişen 19 yaşındaki orta saha futbolcusu Celil Yüksel ile resmi sözleşme imzaladı. Celil bu sezonki performansı ile dikkatleri üzerine çeken isim olmuştu.

1998 doğumlu Celil Yüksel bu sezon U21 Ligi'nde lider olan Galatasaray ile 6 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Orta sahada iki yönlü oynayan Celil Yüksel'in lakabı ise Modric. Alt yapı hocaları da Celil'in oyun stilini Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric'e benzetiyor.

gor Tudor'un Celil'i U21 maçlarında izlediği ve beğendiği bu nedenle resmi sözleşme imzalanmasını istediği öğrenildi. Celil zaman zaman A takım ile idmanlara da çıkıyordu.

Resmi sözleşmeye imza attığı fotoğrafları instagram hesabından paylaşan genç yıldız adayı ayrıca "Bugün hayatımın en güzel günlerinden bir tanesi 6 senedir formasını taşıdıgım kulübümle profosyönelliğe adım attım işte asıl iş bundan sonra üstümde emeği olan kahrımızı çeken aileme kulüp çalışanlarına ve hocalarıma ve beni destekleyen arkamda duran bütün taraftarlara ayrı ayrı teşekkür ederim artık daha fazla çalışmaya devam..." notunu düştü...

15 kez Milli Takım'ın ceşitli kategorilerine davet edilen genç oyuncu 2012 yılında Ayazağaspor'dan transfer edilmişti.​

(Aspor)
 
fizik olarak da ezilecegini düşünmüyorum,gayet teknik bi oyuncu.umarım şans bulur bu yerli kalite kıtlıgında
 
La bir tane genç oyuncuya da bok atmayın. Destek verin az.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt