Celine Dumerc Galatasaray'da | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Celine Dumerc Galatasaray'da


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DİŞİ ASLAN`DAN DUMERC BOMBASI



Celine-Dumerc.jpg






Galatasaray Medical Park Bayan Basketbol Takımı Taurasi, Tina Charles, Torrens, Prince gibi yıldızların ardından Fransa Milli Takımı`nın oyun kurucusu Celine Dumerc`i de renklerine bağladı.



Bu transferde Taurasi`nin etkili olduğu ve ABD`li yıldızın "Onunla çok daha iyi oynarım" diye bastırmasıyla Dumerc`in alındığı belirtildi.



MegaBasket - Basketbola Farklı Bir Bakış Açısı
 
Cevap: Celine Dumerc Galatasaray'da



Takımı iyi yönlendirir tamam da suan bize lazım olan Avrupalı uzundu. Eğer Sophia'yı bir şekilde getirip Türk yaparsak bu transferin anlamı olur yoksa cok mantıklı bir transfer değil.



Edit.. Haberin son kısmını yapan gazetecinin basketboldan cakmadığına kanaat getirdim. Taurasi gibi bir oyuncu, partnr secmez ki. Zaten kendisi dünyanın en iyi bayan basketbolcusu :D
 
Cevap: Celine Dumerc Galatasaray'da



Vallahi Celine Dumerc gelecekse, mantık aramam ben.. Ama Avrupalı uzun ihtiyacımız olduğunu kimse gözardı etmiyordur heralde..
 
Cevap: Celine Dumerc Galatasaray'da



Çağlar Torun doğruladı haberi.

Becky Hammon'ı bir kenara koyarsak Avrupa'nın en iyi guardı belki de ama oraya Prince'i almışken, Euroleague'deki uzun rotasyonumuz sadece Bahar ve Tina/Fowles'tan oluşurken anlamlandıramadım bu transferi.
 
Cevap: Celine Dumerc Galatasaray'da



veliyigit Veli Yigit

Galatasaray'ın Dumerc ile ilgili en ufak bir girişimi olmadı, kaldı ki kendisi bu sezon icin Bourges ile resmi sözleşme imzaladı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt