Cem Sultan kadroda | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cem Sultan kadroda


fft1mm1405380.jpg





Uzun yıllardır Galatasaray altyapısında forma giyen ve hemen hemen her yaş kategorisinde attığı gollerle otoritelerin dikkatini çeken Cem Sultan, Sarı-Kırmızılı formayla henüz resmi bir maça çıkamadı.



Sezon sonunda sözleşmesi biten ve peşinde birçok Süper Lig takımının koştuğu belirtilen Cem, Trabzonspor ile oynanacak mücadele öncesi ise ilk 18’e alındı.



Fanatik
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



Mantıklı olan da buydu.Çok daha önceden yapılmalıydı bu tür hamleler.Amaçsızca geçirilen bir sezonda gençler değerlendirilebilirdi.Cem Sultan, Anıl Dilaver ve diğerleri.
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



Potansiyeli olabilir ama kullanmasına izin verilmedi verilmez de.



Sözleşmesi bitince gider bi Anadolu takımına sonra 8-10 MN isterler patlama yapınca.Arkasından bakarız böyle bu çocukta mı bizim altyapıdan çıkma diye
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



Arzu filim gururla sunar!!! Yine yeni yeniden çok mantıksızca bir hareket daha. Bunca süre bekleyip, tam kontratı bitmek üzereyken vitrine çıkarmayı anca bu klüp akıl eder!!! Pes artık, yuh diyorum!!!
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



kendi ağzından ya da bir yönetici ağzından yapılmış bir açıklama var mı kontratı hakkında ?
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



Antalya maçında Anılı 18 neden almadılar ??? (aklıma bu soru geldi)



Bu maçta umarım Anıl ve Cem birlikte oynarlar , ozaman artık birşeyler denişmeye başladı derim ama oyuna bile giriceklerini sanmıyorum :(
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



Dilerim kalan lig maçlarının hepsinde oynar. Ve dilerim hiçbir futbolcumuz Cemde dahil bugün kendi kalesi haricinde gol atmaz.
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



Haydi Cem, göster kendini, at gollerini... Sende Arda agabeyin gibi, ülkenin yarisinin nefret ettigi bir insan ol.... Sana da 20 milyon avro veren kulüpler çiksin....Milletin hedefi seni almak olsun....
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



Yetmez bir kaç kişi daha alınması lazım..Umarım oyunada sokulur..Sadece kulübeyi doldurmak için için alınmamıştır.
 
Cevap: Cem Sultan kadroda



Çok daha önceden alınması lazımdı kadroya.Bir ara Fener peşindeydi.Bakalım nereye gidecek.Bana potansiyel bir Antep transferi olacak gibi geliyor.Tolunay hoca böyle gençleri ıskalamaz.
 
Üst Alt