Cem Sultan Sakatlandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cem Sultan Sakatlandı


veliyigit

Cem Sultan sakatlandı ve 2 hafta

oynayamayacak.Bülent Ünder tam da Manisa ve Kayseri

maçlarında oynatacaktı büyük şanssızlık oldu O'nun için
 
Cevap: Cem Sultan Sakatlandı



Bugün oynanan Antalya maçinda sakatlandiysa hiç sasirmadim, o zeminin hali nedir öyle arkadas... Koca Galatasaray kulübünün tesislerine böyle bir zemin yakisiyor mu hiç ?
 
Cevap: Cem Sultan Sakatlandı



Şimdi insan şu haberi görünce derin bir nefes alıyor ve düşünmeye başlıyor. Acaba Bülent Ünder gerçekten oynatacakmıydı? Hayır tamda zamanı gelmişken genç diyoruz lan diyoruz hani diyoruz bu sefer olucak diyoruz hop sakat. Ne bitmez bir lanetmiş anlamadım gitti.Bazen diyorum acaba bende mi bir cenabetlik var açmazlardayım öyle.
 
Cevap: Cem Sultan Sakatlandı



İtfaiyeden rica edelim Floryayı bi sulasın, temizlensin herkes.



Ne lan bu ? :mad:
:D:D:D ben bu işi cözemedim bi türlü. hepsi gercekten denkmi geliyor. bizim başkan kesin cok büyük günah işledi. allahda hesabını soruyor. gerci onada başkan demek istemiyorum. gitsinde şu ugursuzkluktan cünüpluktan kurtulalım..
 
Cevap: Cem Sultan Sakatlandı



İnanmıyorum ben sakatlandığına..Bence oynatılmamak ve oynatılmdığında olusacak taraftar tepkisinden çekinilirek böyle haberler çıkartılıyor..
 
Cevap: Cem Sultan Sakatlandı



Mustafa Sarp ve Ayhanı oynatırsa , isterse geri kalan hepsini alt yapıdan seçsin yinede adam değil bu Ünder



Yaa Batuhan kardeş sen ne kadar sivri çıkışları olan bir adamsın. Daha sen doğmadan o adam değil diye nitelendirdiğin Bülent Ünder futbolculuğunu bitirmiş birisi.



Yorum yaparken sinirlerini biraz törpülemeni öneririm, ayıp oluyor ağır kaçıyor.



Sen geçen hafta Fener şampiyon olmasın diye Galatasaray Trabzon'a kaybetsin, aksini düşünenleri de ...... diye mesaj atmıştın, daha 23 yaşında nedir bu kin.



Sen daha kısa donla gezerken, ben kısa donla gezerken, bizlerden büyükler kısa donla gezerken Galatasaray şanlı bir tarih inşa ediyordu, sen böyle istiyorsun diye bu şana leke sürdürmez kimse merak etme...
 
Cevap: Cem Sultan Sakatlandı



oynamadan nasıl sakatlanıyorlar arkadaş adam maça çıkmadan tam kadroya girmişken direk sakatlık haberi
 
Üst Alt