Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu


cemal_7U2OG.jpg


Cemal Özgörkey Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Devamı GSCimbom Portal'da
 
Son Dakika:Galatasaray'da Yeni Başkan Adayı



Cemal Ozgorkey baskanliga adayligini koydu

Kamuoyuna Duyuru;

Değerli Galatasaraylılar;

Uzunca bir süredir camiamızın yaşadığı sıkıntılar, yeni stadımıza kurucumuz Ali Sami Yen’in adının verilmemesi ve 15 Ocak 2011 gecesinde de yeni Ali Sami Yen Stadımızın açılışının doğru organize edilememesiyle en üst seviyeye ulaşmıştır. Aradan geçen bunca gün ve saate karşı, bir açılışı yönetememiş ve ulusal krize çevirmiş olan Galatasaray Spor Kulübü Yönetimimiz, hala durumu Galatasaraylılar lehine toparlayabilmiş değildir. Tam hazırlanmadan, iletişim çalışmaları bitirilmeden, alınan aceleci kararlarla Galatasaray’ı hak etmediği yerlere sürüklemişlerdir. Buna hiç kimsenin hakkı olamaz. Galatasaray Başkanı’na yakışan, arkasında taraftarını ve davetlilerini bırakarak ayrılmak değil durum ne olursa olsun Galatasaray’a sahip çıkmaktır. İyi organize olarak tamamlanabilecek bir açılış, maalesef iletişim eksikliği ve muhtemel krize hazırlanmamak, sonucunda da krizi yönetememekten dolayı bugün ülke gündemine oturmuştur. Kameralarla suçlu arayanlar, Galatasaraylılardan önce suçu kendilerinde aramalıdırlar. Galatasaray, dünyada hiçbir kulübün sahip olmadığı ve olamayacağı bir geçmiş ve kültürden gelmektedir. Nasıl ki bir insanın davranış özellikleri varsa, Galatasaraylılarda da yüzyılların getirdiği davranış özellikleri vardır. Bizler; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür Galatasaraylılarız. Galatasaray’ın yapısı sadece futbol kulübünden oluşmamıştır. Bizi herkesten ayıran farklarımız hep olmuştur, olacaktır. Ancak bu farkları bilerek ve buna göre hareket ederek bir bütün olabiliriz.

22 Kasım 2010’da, iki buçuk yıl görev aldığım yönetim kurulu üyeliğimden istifa etme nedenlerim arasında, Genel Kurul üyelerini temsil etmekten çok uzaklaştığımızı, ortak karar alınamadığını, kurumsallaşmanın gerçekleşmediğini belirtmiş ve “ olanlara kayıtsız kalmak, bahaneler ileri sürmek ahlakımız dışındadır’’ açıklamamla beraber, “bilinçli veya bilinçsiz erozyona uğratılan değerlerimizi korumak için doğrularım gereği ayrılıyorum’’ beyanatını vermiştim.

Galatasaray ‘ın bize miras değil gelecek yüzyıllara emanetimiz olduğu bilinci, ortak belleğimiz, ortak değerlerimiz adına, önümüzdeki ilk olağan veya olağanüstü seçim sürecinde, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim bayrağını devralmaya hazır olduğumu belirtmek isterim. Saygı ve sevgilerimle,

Cemal Özgörkey
 
Cevap: Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu



Adnan Öztürk'ün başkan olmasını isterim ama A.Polat dışında kim gelirse gelsin kabul ederim.
 
Cevap: Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu



Emin değilim. Bakalım eğer iyi bir şekilde muhalif olursa o zaman görüşlerim netleşecek.
 
Cevap: Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu



Başka aday da çıkması lazım.Bu adam zaten Adnan Polat'tan ayrılmıştı.Hemen hemen aynı zihniyet :asd:
 
Cevap: Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu



İlk kongrede Adnan Polat' ın karşısına odun çıksa, bırak odunu Aziz Yıldırım çıksa kazanır.
 
Cevap: Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu



Ama bence bu adam yeterli değil başkanlık için. Daha vizyon sahibi insanların öncü olmasını bekliyorum.
 
Cevap: Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu



Cemal Özgörkey çok başarılıydı bildiğim kadarıyla storeda satışların katlanmasında büyük payı vardı. Anlamadığım Adnan Öztürk'ün neden bu kadar övüldüğü. Geçen başkanlık seçimnde listesi berbattı hatırladığım kadarıyla.
 
Cevap: Cemal Özgörkey Başkanlığa Adaylığını Koydu



ben storelarda yapilan islerden kesinlikle memnun falan degilim



uzun suredir bu rezil yonetimde olan birinide destekleyecek halim yok
 
Üst Alt