Cemal Özgörkey: "İmza kampanyasını doğru yaklaşım olarak görmüyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cemal Özgörkey: "İmza kampanyasını doğru yaklaşım olarak görmüyorum"


galatasaray-in-eski-yoneticisi-cemal-ozgorkey-7304528_x_o.jpg

AJANSSPOR ÖZEL/Özgür SANCAR
- Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Cemal Özgörkey, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. Galatasaray başkan adaylığına hazırlanan Cemal Özgörkey, Sarı-Kırmızılı takımın gündemine dair özel açıklamalarda bulundu.

İşte Cemal Özgörkey'in röportajından satırbaşları:

Adayım diyenleri samimiyetsiz buluyorum

"Şu anda seçim süreci yok. Bu süreçler başlamadan yapılan açıklamaları samimiyetsiz buluyorum. Günü geldiğinde çıkarlar ve başkan adayıyım derler. Ben Galatasaraylı olarak ortada fol yok yumurta yokken çıkıp adayım diyenleri samimiyetsiz buluyorum, bunlar camiaya zarar veriyor"

1-2 yıl önceden başkan adayı olmak yanlış

"Biz Galatasaraylıyız vazife verilirse elimizden geleni yaparız. Benden bir şey istenirse elimden geleni yaparım. 1-2 yıl önceden başkan adayı olmak yanlış. Yeri ve zamanı geldiğinde bu konular konuşulur. Mevcut bir yönetim varken, çıkıp durup dururken başkan adayı olmanın ne faydası var. Bana bunlar popülist yaklaşım gibi geliyor. Bu tür açıklamaları gereksiz görüyorum"

Kan yenilemesinde fayda var

"Ortada olan tablo malum bir karmaşa ve kaos söz konusu. Başkanın bir kan yenilemesine gitmesinde fayda var. Ben her başkanın süresini tamamlanması taraftarıyım. Galatasaray'da yönetim kurulu üyeleri şu anda hayal kırıklığı yaşamış durumda, zor bir 2017-2018 dönemi yaşayacağız. Benim de önerim başkanın bu tarz değişikliğe gitmesi. Dursun Özbek divan kurulunda küçük bir anket yapabilir. Oradaki anket sonucuna göre karar verebilir. Galatasaray yaz dönemini çok iyi değerlendirmeli yoksa çok zor durumlar bekliyor"

Yönetim kurulu değişirse...

"İmza kampanyasını doğru yaklaşım olarak görmüyorum. Burada önemli olan Galatasaray'ın geleceği bütün arkadaşlarımızı trenzi ederek konuşuyorum. Moral bozukluğu olduğunu düşünüyorum ve arkadaşlarımızı zorlu bir yıl bekliyor. Yönetim kurulu değişirse ayrı bir netice, değişmezse ayrı bir netice verir"

Galatasaray'daki kötü durum son 2 yılın konusu

"Futbolda herkes uzman ve herkes futbolu biliyor. Galatasaray'daki kötü durum son 2 yılın konusu, birike birike olaylar buralara geldi. Hiç kimse Galatasaray'ı tek başına idare edemez, hiç kimse kardeşiyle de idare edemez. Galatasaray'da bazı insanlara görev verilmesi lazım. 30-40 kişinin etrafında dönüyoruz. Kurtarıcı gibi ben adayım deyip kenera çekilmemek lazım. En az 3 kişiyle yola çıkılmalı. Her başkanın ikinci başkana, finansal dengelere sahip bir insana ihtiyacı var"
 
Şaşırdık mi? Bunlar icazet almadan tuvalete gidemezler akıllı olun az.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Adam açık açık diyorki 1 yıl sonra para gelecek lisenin maşa olarak kullandığı özbek gidecek ve yine pastayı bir liseli başkan yiyecek. O yüzden şimdi susayım belki o gün beni işaret ederler. Bknz adnan polat Ünal aysal.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ayrica galatasaray yonetim sistemi degismeli her kurulun basina profesyonel ekipler getirilmeli kendi parasini kendici cikarmali. Senede profesyonellere 10 milyon euro harcarsin ama sana 100 milyon euro getirir.
Basketbol icin futbol icin ve diger branslar icin. Hatta ve hatta gayrimenkuller icin ayri bir yapilanmaya gidilmek zorunda yoksa her 10 senede bir donem hainlerle muhattap oluruz. Baskan sadece kendi isini yapacak
 
Aslinda adam dogru konusmus, bencede cok sik bi yaklasim degil ama adam takmiyor taraftari... Istifa et diyoruz etmiyor, ne yapalim tekme tokat dovelimmi gitmesi icin ?
 
GrandeSaray‏ @GrandeSaray
Başkanlık için bundan sonra adının geçmesi dahi hakarettir. Galatasaray taraftarı bu gibi isimleri unutmamalıdır.
 
Üst Alt