Cemil İpekçi Nişanlandı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cemil İpekçi Nişanlandı!


İşte İpekçi'nin nişanlısı 2 yıl önce "Muhafazakar eşcinselim" açıklamasıyla olay yaratan modacı Cemil İpekçi yeni sevgilisi Sivaslı Ender Polat ile Bodrum - Türkbükü'nde el ele poz verdi.



Posta gazetesinin haberine göre, 3 ay önce tanıştıklarını söyleyen Cemil İpekçi "Ben özgür ve samimi bir insanım. Yalanım yok. Dürüst olduğum için her şeyim ortada. Ender'e de dürüst olmasını söyledim. O da beni dinledi. İşte korkmadan poz veriyoruz" dedi.















İşte Cemil İpekçi'nin Nişan Yüzüğü





Cemil İpekçi katıldığı 'Aramızda Kalmasın' programında nişanlandığını açıkladı. Programa elleri kınalı olarak gelen İpekçi, birbirinin içine geçmiş iki yüzükten oluşan yüzüğünün nişan yüzüğü olduğunu da ima etti.















Mynet.com
 
Cevap: Cemil İpekçi Nişanlandı!



Heey Cemil İpekçi'nin yanında ki dallama sözüm sanadır: oğlum boyun var, posun var, hani tipin de var, her türlü piyasan var yani; sen daha ne bu işlerle uğraşıyon..
 
Cevap: Cemil İpekçi Nişanlandı!



Hay Allah'ım yarabbim.:D



Gülüyoruz mülüyoruz ama yazık vallahi,hakikaten yazık..



Var mı böyle saçmalık ya !
 
Cevap: Cemil İpekçi Nişanlandı!



Aralarinda bir akrabalik varmidir? Benziyorlar birbirlerine. Zira bu ülke hem ensest, hem escinsel bir iliskiyi kaldiramaz.
 
Cevap: Cemil İpekçi Nişanlandı!



yuh be daha neler görecez Allah insanların kendi cinsleriyle ilişkiye girmesini yasaklamış öbür tarafta büyük cezası var
 
Üst Alt