Cengiz Ünder İçin Freiburg İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cengiz Ünder İçin Freiburg İddiası!


cengizunder.jpg

Altınordu‘dan Çağlar Söyüncü‘yü kadrosuna katıp çok memnun kalan Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg‘un Medipol Başakşehir‘den Cengiz Ünder‘i de istediği iddia edildi.


Oyuncuyu uzun süredir takip eden Freiburg yetkililerinin Medipol Başakşehir’de büyük bir çıkış yakalayan milli oyuncuyu kadrosunda düşündüğü belirtildi. Konu hakkında açıklama yapan Freiburg Sportif Direktörü Klemens Hartenbach, "Tabii ki bu oyuncuyu tanıyorum. Ama bu konu hakkında daha fazla bir şey söylemek isteiyorum" dedi.

Gamaspor
 
Freiburg yedinci bitirdi. Her ne kadar düşük profilli bir takım olsada bir daha ki adım olarak düşünülebilir

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Her genç ve yetenekli futbolcu için aynı şeyi söylüyorum. Takım ayırt etmeden yurt dışına gitsinler mutlaka.

sent via GSC
 
Freiburg iyi bir basamak olur ancak ben ispanyaya gitmesini isterim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ülkedeki yabancı serbestliğinin faydaları. Freiburg 750 bin maaş verir. Ama bizde hala 5-6 yabancı sınırı olsa büyük takımlardan birisi Cengiz'i almak zorundaydı. Buna mecburdu. 8 milyon bonservis 2.5 milyon da maaş verilirdi. Bu koşullarda adam Freiburg'a gider mi? Gitmez tabi. Transfer henüz olmadı da olursa bu sebepten olur. Yoksa bu adamların yurt dışına gitmeleri mümkün değil. Çağlar'da da aynı şey geçerliydi.
 
Biraz afaki kalacak ama BŞ de devam etmesi şu bakımdan iyi olabilir;

Umarım Tudor çok başarılı olur da yıllarca kalır burada. Ancak kadronun nerede ise silbaştan yapılması zorunluluğunu ve yönetimin halini düşününce yine kötü bir sezon geçirmemiz kuvvetle muhtemel, böyle bir süreçte Tudor' u da gönderirler.

Sonraki sezona yeni yönetim-yeni TD le girmek icab edebilir ki benim yıllardır ilk tercihim Abdullah Hoca olmuştur; hatta MT a gidişini erken bulmuş, bize gelmesinin kendisi için de daha iyi olacağını söylemiştim o zamanlar. Hocam beraberinde Cengiz' i de getirir belki?:p...
 
Bence en iyi tercih olur. Tottenham falan yanlış tercih olur gelişimi adına tabii yoksa tabi önemli kulüp.

Çağlar ile beraber orada kendilerini iyi geliştirirler işte. Çağlar ilk haftalarda hata yapsa da Freiburg kulübü şans vermeye devam etti.

Genç oyuncuların gelişip önemli futbolcu olmak istiyorlar yapmaları gereken böyle takımlarda oynamak zaten.
 
Üst Alt