Cengiz Ünder, Leicester City'de | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cengiz Ünder, Leicester City'de


Leicester City, Cengiz Ünder transferi için Roma ile anlaşmaya vardı. (Di Marzio)

Done deal! Cengiz #Under to #Leicester from #ASRoma on loan (€3M) with obligation to buy (€25M). The turkish winger will sign a contract until 2025 (€3,5M/year). Deal completed by the agent Fali Ramadani and the intermediary Paolo Busardò.
 
roma'da ilk senenin ilk devresi neredeyse hiç oynamadı. Hatta devre arası Türk kulüplerine kiralanacağı konuşuldu. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam Benevento maçında 2 gol birden attı ve o maçtan sonra uçtu gitti. ŞL'de yarı final oynayan takımda as oyuncu oldu.

2018 yazında Bayern dahil bir çok büyük takımla ismi geçti. Ertesi yılda yine banko oynayarak başladı ama bir Real Madrid maçında hatırlarsınız boş kaleye atamadığı gol vardı. O maçla beraber düşüşü başladı. Di Francesco ve Monchi'nin gitmesi, sakatlıklar, Zaniolo'nun çıkışı vs. derken bir anda yedeğe düştü.

2019-20 senesinde artık tamamen rotasyon dışına çıktı. Zaniolo 6 ay sakatlanmasına rağmen oynayamadı. Gitmesi onun için hayırlı oldu.

Kendisi için ciddi düşüş oldu ama yaşı hala 23. En yakın arkadaşı Çağlar ile buluşuyor. Artık buradan tekrar çıkış yapması lazım.
 
Hayirli olsun. Tekrardan yükselise gecer umarim, ama baslarda cok zorlacaktir orasi kesin. Buradaki en büyük avantaji, ayni zorluklari yasayip bunlari basariyla gerisinde birakip bugünkü noktaya gelen Caglar olacak yaninda.

Umarim beraber güzel bir sezon gecirirler Leicester da.
 
Üst Alt