Cengiz Ünder Tottenham'da İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cengiz Ünder Tottenham'da İddiası!


fft226_mf9039797.Jpeg

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda bu sezona damga vuran Başakşehir takımının genç futbolcusu Cengiz Ünder sürpriz bir transfer yapıyor. Başakşehir'in sezon başında Altınordu'dan 700 bin euro transfer ettiği Cengiz Ünder'e, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham talip oldu.


19 yaşındaki futbolcunun kulübü Başakşehir ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Tottenham ile Başakşehir arasında yapılan görüşmelerin sona gelindiği öğenildi. Genç futbolcu Cengiz Ünder için iki kulübün 9 milyon euro (36 Milyon TL) bonservis bedeli üzerinde anlaştığı iddia edildi.

Ajansspor
 
Kendisini isteyen Monaco veya Lille daha mantıklı olurdu kendisi için.


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Enes Ünal gibi sürekli kiraya verirler. ilk 18 oyuncusu olarak düşünmezler yedek bekler diye dedim ben.

Enes'i Premier ligde tutunamadığından diil çalışma izninden dolayı dışarı veriyorlar. Bunda da aynı sorun olur giderse, yoksa genç yaşta giderse premier ligde oynar bişey yok, ilk başlarda zorlanır sonra yavaş yavaş oynayabilir normalde.
 
Son düzenleme:
Totnımın pek oyuncu satma kültürü yok oraya giderse basamak olarak kullanamaz bence o seviyede kalır ki iyi bir seviye aslında gerçi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Haber dogruysa Spurs Cengizi La liga veya championshipe kiralaması lazım

Henüz eplde oynayacak seviyede değil
 
Son düzenleme:
yalan olması muhtemel. Tottenham'ın o bölgeye ihtiyacı yok. Eğer o doğruysa da yanlış yapar. Tottenham kendisine 3-4 beden yüksek gelir. Bence bir sene daha burda kalması lazım.
 
Üst Alt