Cenk Ergün Ankara'ya Gitti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün Ankara'ya Gitti!


Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün Osmanlısporlu N'Diaye'nin transferi için Ankara'ya gitti.

Galatasaray, transferde rotayı Imbula’dan Fernando’ya çevirdi. Teknik direktör Igor Tudor’un ısrarla istediği Imbula için Stoke City izin vermedi. İngiliz kulübü, “Imbula’ya büyük bir bonservis yatırımı yaptık. Onu Premier Lig’den başka bir lige” diyerek, sarı kırmızılılara “Hayır” dedi.

Galatasaray Sportif Dikektörü Cenk Ergün de bunun üzerine Fernando için Manchester City Kulübü ile masaya oturdu. City ise pazarlıkta kapıyı 10 milyon Euro’dan açtı.

2.8 MİLYON GARANTİ ÜCRET
City ile anlaşmaya varılması halinde Fernando da sarı kırmızılı kulübe gelmeye sıcak bakıyor. Galatasaray ve City’nin bu hafta içinde el sıkışması bekleniyor.

CENK ERGÜN ANKARA'YA GİTTİ
Fernando için temaslarını sıklaştıran Galatasaray, Imbula olmayınca Ndiaye için de ilk somut adımı attı.

Galatasaray Kulübü, Osmanlıspor'a, 27 yaşındaki futbolcu için 5 milyon euroluk resmi teklif yaptı. Orta saha bölgesinde Galatasaray'ın radarında yer alan Ndiaye için Başkent ekibine teklifini sunan Galatasaray'da bugün kritik bir görüşme de yapılacak.

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un haberine göre Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün sabah saatlerinde Osmanlısporlu N'Diaye'nin transferi için Ankara'ya gitti

Cenk Ergun N'diaye icin Ankara'ya gitti
 
Ndiayeyi kesinlikle istemiyorum fakat imbula-lemina ayarında biri gelmeyip de orada selçuk -fernando olacaksa kesinlikle gelsin derim...1 sezon daha selçuku kaldırabilecek durumda değiliz.. bonservise 5 nakitten fazla vermmek şartıyla yanında 2-3 de çöp iteleyebiliriz..
 
Fernando badou olacaksa bir nebze olabilir ama badou selçuk olacağı için ayvayı yedik

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Ucuza alınacaksa karşı çıkman ama yok para savrulacaksa lanet olsun. Bu kadar para harcadığımız bir dönemde niye daha iyisini almıyoruz.

sent via GSC
 
Selcuk - N'Diaye diye düsünüyorlarsa baska transfer yapmasinlar, zaten hersey ziyan olacak.

Fernando - N'Diaye icin ise, bana uyar. Bunlar su an zaten daha iyisini yapamaz.
 
bu arada N-Diaye 5m + oyuncu ile alınabililiyorsa alınsın , daha genç zarar etmeyiz .Yalnız yıllığını düşük tutmak gerek.
 
Senin naçizane fikrin?

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Kararsizim. Kalitesi bizim gibi sampiyonluk hedefi olan bir takim icin yeterli mi soru isareti. Anadolu da oynamak cok farkli cunku. Gelirse zaten Selcuk ile rekabet etsin diye alinacak, 8 numara icin. Selcuk'tan daha iyi oynar mi, onu yedege atabilir mi asil soru bu. Gonul rahatliyla evet; Selcuk Badou'ya formasini kaptirir diyebiliyorsak makul bir ucret karsiligi alinmasinda bir sakinca gormem.

Ama oyle 8-10 milyon eurolari gecelim, max 5 milyon euro + bir oyuncu verebiliriz mesela.
 
Üst Alt