Cenk Ergün, Balotelli İçin Uçuyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün, Balotelli İçin Uçuyor!


374

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için girişimlerini sürdüren Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün Balotelli için Fransa'ya uçacağı iddia edildi.

Galatasaray'da Mario Balotelli seferberliği...

Sarı- Kırmızılılar'ın transfer gündeminde 1 numaraya yerleşen 26 yaşındaki futbolcunun menajeri Mino Raiola ile Galatasaray Futbol Direktörü*Cenk Ergün'ün, son Avrupa seferinde bir araya geldiği öğrenildi.

Nice kulübü ile sözleşmesi bitecek olan İtalyan golcü hakkında maliyet araştırması yapan Galatasaray Yönetimi, Fransa'ya bir çıkarma daha yaparak daha somut adımlar atmaya hazırlanıyor. Nice'ten ayrılmaya karar veren Balotelli, tüm teklifleri değerlendirmeye almış durumda. Galatasaray cephesi de bu durumu fırsata çevirip, bonservis bedeli ödemeden 3.5 milyon Euro seviyesinde bir yıllık ücret karşılığında işi bitirmenin peşinde.

Fransa'da kendine geldi

Avrupa futbolunun asi çocuğu Balotelli, sürekli skandallarla gündeme gelse de, bu sezon Fransa'da toparlanmayı başardı. 21 lig maçında 14 gol atan İtalyan yıldız, yeniden birçok kulübü peşine taktı. Disiplinsiz tavırları transfer sürecinde kulüpler açısından endişe yaratsa da, Sarı- Kırmızılı yöneticiler arasında yetenekleri, güçlü fiziği ve bitirici vuruşlarıyla Balotelli'nin Galatasaray'da iyi iş çıkaracağı görüşü hakim.

Fanatik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
balotelli 3.7m€ maaş alıyor. fransada %50si vergi zaten. eğer net maaşı o ise 4ü verin yapın bide mantıklı sözleşme. balotelli türkiyede her türlü iş yapar.


taptap
 
İmparatudor istemez
disiplin problemi mevcut odaklanma problemi mevcut
süperligi dağıtır atar o ayrı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mutluluklar dilerim kobra sever sayın Ergün... Kolay değil Balotelli için uçmak. Dönüşte ayakta gelmekte cabası.
 
Balotelli STSL'de efsane olur daha yaşı 26 bonservisi yok

Ama bakıyorum futbol şubesinin başında Mehmet&Dursun Özbek ve Cenk Ergün var :mad:

Gidip bonservisiyle 30 yaşındaki Adem Büyük'ü almak varken ne Balotelli'si Allah aşkına diyorum ...
 
ya salak misiniz, avrupada oynamiyor, gelip bizde mi götünü zorlayacak?

Wesley caliskan gelip, burda mangal ustasi oldu, dünyanin en simarik oyunculardan medet umuyorsunuz ya, hic akkilanmayiz biz...
 
A Spor'da katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulunan Özbek, ''Son zamanlarda Balotelli haberi çıktı. Bir dönemki Ibrahimovic haberleri gibi basın her gün bu tarz haberler yapıyor. Şu ana kadar herhangi bir teklif yapmadık. Balotelli ile ilgili bir tasarrufumuz yok.'' dedi.

21.04.17
 
A Spor'da katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulunan Özbek, ''Son zamanlarda Balotelli haberi çıktı. Bir dönemki Ibrahimovic haberleri gibi basın her gün bu tarz haberler yapıyor. Şu ana kadar herhangi bir teklif yapmadık. Balotelli ile ilgili bir tasarrufumuz yok.'' dedi.

21.04.17

İşte bu transferin gerçekleşebileceğinin enn büyük sebebi bu reis Dursun'un hiç doğru söylediğini duydun mu sen ?

Buda yalandır ...
 
Dursun balotellinin sictigi boku alamaz ne balotellisi Allah askina.

Zaten adem buyuk > balotelli degil mi yani
 
Galatasaray cephesi de bu durumu fırsata çevirip, bonservis bedeli ödemeden 3.5 milyon Euro seviyesinde bir yıllık ücret karşılığında işi bitirmenin peşinde.

Gecen sezon bundan daha genc ve daha az paraya daha iyi oyuncuyu kacirdiniz efendiler kendisi suan Celticde. Geciniz palavranizi yiyim.
 
Üst Alt