Cenk Ergün: "Balotelli'den başka alternatifimiz yok" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün: "Balotelli'den başka alternatifimiz yok"


Cenk Ergün: Balotelli'den başka alternatifimiz yok

LAPR0397.jpg



Galatasaray'da takımın Gaziantep deplasmanına gitmeden önce yapılan ''transfer toplantısında'' değerlendirmeler yapıldı... Sportif direktör olarak atandıktan sonra gece 22.20 uçağıyla önce Roma ardından Paris'e giderek görüşmelerde bulunan Cenk Ergün'ün hazırladığı rapor üzerinde tartışmalar yapıldı.


Cenk Ergün, Balotelli dışında kalan santrforlar için bilançoları sundu. Milan'dan Carlos Bacca (8 milyon euro bonservis 4 milyon euro'dan 4 yıllık anlaşma 24 milyon euro), Juvenus'tan Mario Mandzukic (20 milyon euro bonservis 6 milyon euro'dan 4 yıllık anlaşma; 44 milyon euro), Çin'de oynayan Jackson Martinez (2 milyon euro kiralama 4 milyon euro bir yıllık maaş; 6 milyon euro), Chelsea'den Loic Remy (8 milyon euro bonservis 4.5 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme; 26 milyon euro), Valencia'dan Alvaro Negredo (6 milyon euro bonservis 4.5 milyon euro maaş; 24 milyon euro), Tigres'den Andre Pierre Gignac (10 milyon euro bonservis 5 milyon euro'dan 4 yıllık maaş 30 milyon euro) ve Swansea'den Bafe Gomis (12 milyon euro bonservis bedeli 4 milyon euro'dan 4 yıllık anlaşma 28 milyon euro) için ortaya çıkan rakamlar göz korkuttu.

Cenk Ergün, Balotelli'nin imza bilançosunu ise; 4.5 milyon Euro imza parası, 3.5 milyon Euro yıllık maaş ve menajerine de ödenecek 3 milyon Euro ile toplamda 20 milyon Euro olarak verdi. Diğerlerine oranla 26 yaşında olan Balotelli'nin en kötü ihtimalle 4-5 milyon Euro'ya satılabililecek olmasını ise avantaj olarak sundu.

Cenk Ergun: "Balotelli'den başka alternatifimiz yok" - Spor Haberleri - m.bursadabugun.com
 
Son düzenleme:
3 milyon menajer ücreti mi? biz 100 bin euro'ya tamah ediyoruz.
Arif Ulu çocukları acilen topla , yurtdışına seyahat ediyoruz.Şu Cenk Ergün'ün telefonunu bi bulalım hele..

Özbek Fan grup , Assemble !
 
Geçen sene dediler sorunlu şöyle böyle almadılar Balotelli'yi yerine gidip Sightrosson ve Eren geldi aldığımız katkı orta da

Bari bu yıl kaçırmasak adamı ...
 
Geçen sene dediler sorunlu şöyle böyle almadılar Balotelli'yi yerine gidip Sightrosson ve Eren geldi aldığımız katkı orta da

Bari bu yıl kaçırmasak adamı ...
her sene buyuk isim pesinde kosup sonunda ya cok maliyetliydi diyip vazgeciyorlar, sonra eren gibi, sigtorson gibi kazik adamlari aliyorlar. bu sefer farkli olmayacak.
 
Itayla Serie B oyuncusu Federico Dionisi 29 yaşında genç yetenek. 7 milyon bonservis yıllık 3 milyondan 4 yıllık imza toplam maliyet 19 milyon.

Dursun başkan herkesi şaşırtacak bu sefer Dionisi tranferiyle bizzat kendisi ilgileniyor.
 
Üst Alt