Cenk Ergün: "Bu takımı kurabilmek için çok çalıştık" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün: "Bu takımı kurabilmek için çok çalıştık"


12_cenk-ergunden-asamoah-ve-arda-turan-aciklamasi_150274732814.jpg

AJANSSPOR
- Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, 3-1 kazanılan Osmanlıspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Eksiklerimiz var. Özellikle fizik olarak bunu söyleyebilirim. Çok çabuk şekilde sahaya çıkmak durumunda kaldılar. Genel olarak galibiyetten, gol pozisyonlarından çok mutluyuz.

En az şaşıran bizleriz. Biz böyle bir Galatasaray bekliyorduk. Bu takımı kurabilmek için çok çalıştık. Muslera, Serdar, Tolga, Linnes, Eren… Giren herkes, daha önceki performansın üstünde bir performans gösterdi. Sahada da keyif alıyorlar. Umuyorum haftalar geçtikçe daha da iyi bir Galatasaray olacaktır.

Futbolda geçmiş yok. Ahlar ve vahlarla uğraşmayacağız. Her maç bir final. Bizler de finallere hazırız. Transferle ilgili şu anda konuşulacak çok fazla bir şey yok. Transfer konusunda şu an bir şey demeyelim. Onu sonraya bırakalım." (Arda ve Asamoah transferleri için)
 
Asamoah gelsin yeter. Başka bir isim olsa transfere bile gerek yok derim ama Asamoah gibi bir adamı getirme fırsatı hergün ortaya cıkmaz, böyle bir ihtimal varsa bu adamı kacırmamalıyız.
 
Bence kesinlikle durmamaliyiz. Olasi bir FFP kisitlamasi, transfer yasagina karsilik simdiden planimizi yapalim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt