Cenk Ergün: "Feghouli'nin 2 sezon sonraki çıkış bedeli 10 milyon euro'dur" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün: "Feghouli'nin 2 sezon sonraki çıkış bedeli 10 milyon euro'dur"


775131.jpg


"Feghouli'nin ikinci sezon bittikten sonra 10 milyon Euro ücreti. Muslera'nın yok, Ndiaye'nin yok. Tudor'dan bizim beklentilerimiz var. Kendince oyun planı olan bir teknik adam. Biz ona destek olmak istiyoruz. İstediği takım kuruluyor. Umarım bizimle beraber Igor Tudor'da kendini yukarıya çıkaracaktır"

ajansspor

.


 
Revize edilebilir, veya 2 sene büyük katkı verip 10 milyona gidebilir bence sorun yok 29 yasındaki adamı 10 milyona satmak basarı olur

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bence Feghouli'nin olası hayallerini güçlendirmek için mantıklı hamle zaten bizim ligde bir oyuncuya 10 milyon bonservis vermesi oyuncunun çok iyi oynaması gerekiyor..
Resmen kamçılar adamı eğer o paraya giderse % pay da alacak her türlü motive edici bir anlaşma 4 milyon €'ya almışsın oyuncuyu..
Başarılı hamle..
 
Ya abi sanki her sene 10M'a oyuncu satıyoruz. Tarihinde 10M'u aşan kaç tane oyuncu satmışsın. Ardai Bruma... Başka? 20'lk Cengiz bile 15M'a gitti bu ligde. 2 sene faydalandıktan sonra 30 yaşında olacak Fegh. 4M'a aldığın adamı 30 yaşında 10M'a satmak fena mı. Ki Fegh bu maddeyi boşa koydurtmamış. Demek ki adam burada parlayıp tekrar büyük liglere dönmek istiyor. Bu da onu kamçılayacaktır. Takılmayın böyle detaylara.
 
Tudor'un kendince bir oyun planı var resmen küçümseme gibi olmuş ama işte burada yazı olması böyle etki uyandırıyor olabilir tonlama önemli.
 
Üst Alt