Cenk Ergün, Florya'dan Ayrıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
florya-ya-el-koyan-terim-ilk-is-cenk-ergun-un_10376026_89.jpg

Galatasaray'da geçtiğimiz dönemde sportif direktör olarak görev yapan Cenk Ergün, Florya'dan ayrılarak kulüp binasına geçti.


Galatasaray'da Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte Florya'da birtakım değişiklikler olmaya devam ederken sportif direktör olarak görev yapan Cenk Ergün taşındı.

ASpor'un haberine göre Teknik Direktör Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından durumu merak edilen Cenk Ergün'ün ofisi Türk Telekom Stadyumu'na taşındı.

Terim'in isteğiyle Florya'daki mesaisi sonlanan Cenk Ergün'ün bundan sonra kulüp binasında Başkan Dursun Özbek'e yardımcı olacağı belirtildi.

Bursaspor kulübünden aldığı teklife olumlu yanıt vermezse Ergün, futbol takımı ile Florya'da değil artık Türk Telekom Stadyumu'nda mesai yapacak.

Cnn Türk


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaz sezonu transfer dönemi, duyumlar havada ucustu ve bir cogu dogru cikti.
Bu adam devre disi kaldi duyumu gectim, söylenti cok az.
Bahsi gecen köstebek oldugundan süpheleniyorum.
 
FT bu adamla neden ters dustü. bilmiyorum.

Lafı eveleyip gevelemeden net konuşan, futbolu bilen, birkaç yabancı dil bilen faydalı biriydi..

Belhanda gibi bazı hatalı transferleri olmasına ragmen genel olarak faydalı işler yaptı.. Pasif goreve gecmesine uzuldum.
 
Kulübümüzde medya direktörlüğü yapmış olan İskender Baydar, Terim'i istemeyen 4 kişiyi açık açık yazmıştı. Bunların içinde Cenk Ergün'de vardı. Ne kadar doğruydu bilinmez tabi.

1.jpg
 
Üst Alt