Ben göremiyorum heis artık. Bana sormayın.
Ben göremiyorum heis artık. Bana sormayın.
Ben göremiyorum heis artık. Bana sormayın.![]()
Kievde 1 sene mukavelesi kalmış belhandayı 8 m +2 ye bitiren adamdan fazla umutlu olduğunuzu üzülerek gözlemlemekteyim.
?Ben göremiyorum heis artık. Bana sormayın.![]()
En azından kaliteli adamlar alıyorduk biraz kazık yesek bile ahbert.
3.5 maaşnan alırsın tabi heis
İki üstteki mesaj işte "?" nedir yav
Bu işler ne kadar gizli olursa transfer de o kadar hızlı olur.Güzel yem atmışlar ortayaReyiz sen Erden timurun Pazartesi basliyoruzu cok yanlis anladin. Bugün bu ne la
Abdulkerim + Kazimcan iyi güzel ama os lazim . Morita hizlica tamamlanip bi 6 no ya gecmek sartBu işler ne kadar gizli olursa transfer de o kadar hızlı olur.Güzel yem atmışlar ortaya![]()
Morita 6 numara da Abülkerim'i Fb almalı.Özellikle ilk 11 için düşünülüyosa net kötü bi transfer olur özellikle Marcao sonrası gelecek en kötü isimlerden..Abdulkerim + Kazimcan iyi güzel ama os lazim . Morita hizlica tamamlanip bi 6 no ya gecmek sart
Morita daha cok 8 sankiMorita 6 numara da Abülkerim'i Fb almalı.Özellikle ilk 11 için düşünülüyosa net kötü bi transfer olur özellikle Marcao sonrası gelecek en kötü isimlerden..
Kievde 1 sene mukavelesi kalmış belhandayı 8 m +2 ye bitiren adamdan fazla umutlu olduğunuzu üzülerek gözlemlemekteyim.