Cenk Ergün: "Gidenler de gelenler de olacak" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün: "Gidenler de gelenler de olacak"


e4cc5c4d77374d5fb5cde9c6920c6137.jpeg


Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün 3-0 kazanılan Demir Grup Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Cenk Ergün’ün sözlerinden öne çıkanlar şöyleydi:

“İlk 3 hafta iyi başladık... Amacımız milli maç arasına kadar 3 maçımızı kazanıp milli maç arasında daha da fazla hazırlanmaktı. Galibiyetlerimiz taraftarlarımızı da buraya çekti. Bugün çok fazla pozisyon da vermedik. Böyle bir oyunun sergilenmesi ve net bir galibiyetin gelmesi bizi çok sevindirdi.”

“Bizim Avrupa piyasasından biraz daha uzun bir transfer sürecimiz var. Bu zaman içerisinde güçlendirmeyi düşündüğümüz birkaç pozisyon için transfer yapma ihtimalimiz var. Umuyorum gidenler de gelenler de olacak. Kalan birkaç noktayı da tamamlayacağız diye düşünüyorum. Sinan için şu anda gayrı resmi talepler var.”

“İlk maçta taraftarımız bu keyfi gördü ve takımızla bütünleşti. Ankara’da da çok fazla seyircimiz vardı. Bayram öncesi için de güzel bir galibiyet oldu. Taraftarımız takımımıza itici güç oldu. Lige verilen aradan sonra umarım hem deplasmanda hem içeride tamamen dolu tribünlere galibiyetler alarak ilerlemek istiyoruz.”

“Selçuk İnan kaptanımız. Galatasaray’da çok büyük başarılara imza attı. Birçok şampiyonluğumuzda aslan payı var. Kendisi Galatasaray’a kendisini adamış bir futbolcu. Transfer olurken de Galatasaray’dan daha iyi maddi şartlara rağmen bizi tercih etti. Östersunds maçında tepkiler olmuş olabilir. Ama bizim görmek istediğimiz bugünkü durum. Kendisi de bugün penaltıyı Gomis’e bıraktı. Galatasaray taraftarını mutlu eden takımca mücadelenin gösterilmesi. Umuyorum her hafta üzerine daha da koyarız. Daha çok eksiğimiz var. Çünkü bu takım sadece bir arada 3 maç oynadı. Milli maç arası var şimdi. Umarım oradan sakatlanmadan hasar almadan döner arkadaşlarımız. Feghouli de umuyorum Antalyaspor maçında teknik kadromuz için bir seçenek olacak.”

“Arda Turan konusu tamamen kapanmadı. Bana da sözü var. Bir gün mutlaka Galatasaray’ın formasını giyecek. Ama biz daha çabuk olmasını istiyoruz. Onun da beklentileri var.”

Galatasaray.org
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun maili ifşa olmuştu varsa birisinde arda'nın gelmemesi gerektiğini anlatsın buna.
Dertsiz başımıza dert alacağız.
Hiç çekemem onun ağlak suratını.

P9 Gscimbom Mobile
 
Asamoah gelsin, Arda gelmesin. Yedek kaleci veya forvet gelebilir. Stoper gelebilir.

Tarık, De Jong, Cavanda, Hakan, Donk gitsin.
 
Üst Alt