Cenk Ergün: "Hocayla bunu konuşmuştuk" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün: "Hocayla bunu konuşmuştuk"


001733_cenkergun.jpg

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Cenk Ergün’ün açıklamaları:

“Tolga da ayağındaki sakatlığından dolayı yerine bugün Feghouli bu şansı iyi değerlendirdi. Attıgı gol ve arkadaşlarına yaptığı servieslerle ne kadar iyi olduğunu gösterdi bize.

Sizin de bildiğiniz gibi Tolga sakatlığı sebebiyle oynayamadı. Milli takıma çağrıldı durumunu orada da görecekler. Davetlere icap etmek gerek tabii. Oyuncunun durumu ortada. Onlarında sağlık ekibi bakıp görecekler.

Karabükspor’un penaltısı penaltı değil. Son dönemde hakemlerin üzerinde baskı oluştu. Biz kendi hatalarımızı daha az yapıp gol atabilseydik şu an bunu konuşmuyorduk.

Bu sezon taraftarlarımızın müthiş katkısının hakkını vermemiz lazım. Müthiş destek veriyorlar bize. Bugün de soğuk ve yağmurlu havaya rağmen bugün tribünleri doldurdular. Destekleri ve itici gücüyle iştahı artıyor takımın. Takım da bu iştahla oynuyor. Konya maçında da bizi yalnız bırakmayacaklardır. İnşallah bileğimizin hakkıyla o maçı da alacağız.

Elbette, hep basından söylediğimiz gibi sezonun başı. Büyük küçük olarak algılamamak lazım. Biz de yeni oluşan bir takım olduğumuz için fikstür avantajı da lehimize. Daha derbiler var. Bu beklenen bir şey. Teknik heyet de buna göre yükleme yapıyor. Bizim için final hep bir sonraki maç.

Önemli olan maçı kazanmak sonuçta puan kayıpları arka arkaya olmaması lazım. Kampta konuşmuştuk Östersund’u. Hazır bir takımdı. Ülkelerin iklimini ve lige erken başlamalarını lehine çeviren bir takımdı. Artık onların neler yaptığı bizleri ilgilendirmiyor. Gruplara kaldılar ve maç kazandılar. Galatasaray her koşulda ne olursa olsun rakiplerini elemek zorunda tabii.

Zor maç oldu. Maicon hem tecrübesi ve fiziksel yönleriyle yan toplardan beklediğimiz oyuncuydu. Hocayla da bunu konuşmuştuk.. Çok çalışkan saha dışında birleştirici olan, saha içinde takımın gol yememesi için çok çabalayan bir oyuncu. Sarı kart görmesi ilerleyen haftalar içinde sıkıntı tabii.

Şimdi çok ciddi bir Konyaspor maçı var. Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Avrupa kupalarında ilk galibiyetlerini aldılar. Çok iyi oynuyorlar, çok iyi takımları var. Biz olabildiğimiz yerde olalım kim kimle çekişiyor.”

GSCimbom Portal
 
bayılıyorum cenk ergüne , tam işini bilen bir profesyonel , umarım uzun yıllar hizmet eder futbol aklı olarak
 
Tolganın olmayışı ve yerine feghouli olması kaderin cilvesidir 3 ncü gol de feghouli kafayla arkaya aşırtması o golü getirdi bazen kader galip gelir :asd22:

Ama açıkçası eli ayağına dolaşan Tolga'yı bile özledim umarım konya maçında garry yerine sahada olacaktır :D
 
Son düzenleme:
Gelecek sene başkan ve yönetim değişmeli lakin bu adam kalmalı. Şampiyon yapmayı başarırsa Tudor da kalmalı.
 
Üst Alt