Cenk Ergün İtalya'ya Gidip Stopere 5 Aday Belirledi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün İtalya'ya Gidip Stopere 5 Aday Belirledi!


Cenk Ergün İtalya'ya gidip stopere 5 aday belirledi

Galatasaray Futbol direktör Cenk Ergün, İtalya’ya çıkarma yaparken, 5 oyuncuyla ilgili önemli temaslarda bulundu; hazırlanan rapora göre kararı Igor Tudor verecek. İşte SarıKırmızılılar’ın stoper listesi...

8240048.jpeg


22.05.2017 *09:31 - Güncelleme: 22.05.2017 *09:31

Galatasaray Futbol direktör Cenk Ergün, İtalya’ya çıkarma yaparken, 5 oyuncuyla ilgili önemli temaslarda bulundu; hazırlanan rapora göre kararı Igor Tudor verecek. İşte SarıKırmızılılar’ın stoper listesi...


220520170930331503781_2-42.jpg


Vlad Chirices

2015’te Tottenham’dan Napoli’ye 7 milyon Euro’ya transfer olan Chiriches, Serie A’da düzenli olarak forma giyemiyor. Menacerler aracılığıyla daha önce Galatasaray’a önerilen Rumen futbolcu, 1.84 boyunda ve sert futboluyla dikkat çekiyor.

Çok uzun boylu olmamasına rağmen güçlü fiziği ve zamanlama avantajıyla hava toplarına hakim olan başarılı futbolcu 28 yaşında. Chiriches, Sarı-Kırmızılı takımın uzun yıllar yararlanabileceği nitelikte bir isim.

Francesco Acerbi

Acerbi kariyeri boyunca hep İtalya takımlarında oynadı... Milan, Genoa, Verona gibi kulüplerin formasını terleten 1.92’lik kule stoper, 2013’ten bu yana Sassuolo’da oynuyor.

29 yaşındaki başarılı oyuncu, Galatasaray’ın listesinde adı en üst sırada yazan oyunculardan biri. Piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen Acerbi’nin sadece 1 yıllık sözleşmesinin kalması Cim Bom’un elini güçlendiriyor. Tudor da isterse, Aslan onun için tüm kozlarını oynayacak.

Rafael Toloi

Devre arasında ciddi şekilde gündeme gelen ve resmi anlamda temaslarda bulunulan Toloi’nin transferi gerçekleşmemişti. Futbol direktör Cenk Ergün, yakından tanıdığı başarılı futbolcuyu yeniden listesine yazdı.

Brezilya doğumlu olan ancak İtalya pasaportu da bulunan Toloi, Atalanta’da müthiş bir sezon geçirdi. Ligde 31 maçta forma giyen 1.85’lik savunmacı, daha önce Roma formasını terletmişti.

Davide Astori

Galatasaray-Davide Astori flörtü 2 yıl öncesine dayanıyor. O zamandan beri Cim Bom’un yakın takibindeki isimlerden biri olan Astori, 2016’nın Temmuz ayında 3.5 milyon Euro’ya Fiorentina’ya transfer oldu.

Sarı- Kırmızılılar’ın 5 milyon Euro civarı bir teklifle bu işi bitirmesi çok zor değil. 1.88’lik Astori, her yönüyle tam bir İtalyan stoper. Sert, güçlü ve hava toplarında etkili. 13 kez milli formayı giyen 30 yaşındaki oyuncuyu, Igor Tudor da yakından tanıyor.

Andrea Ranocchia

Mancini döneminde Galatasaray’ın kapısından dönen Ranocchia’nın bonservisi İnter’de ancak bu sezonu kiralık olarak Hull City’de geçirdi. 1.95’lik dev oyuncu 29 yaşında ve piyasası artık eskisi kadar yüksek değil.

İtalya Milli Takım’ında 21 maça çıkan Ranocchia, Premier Lig’de ise bu sezon 15 karşılaşmada görev yaptı. Galatasaray’ın öncelikli planı, tecrübeli defans oyuncusunu kiralık olarak takıma kazandırmak.

Fanatik
 
Son düzenleme:
kolpa ass haberlerle forumumuzu kolpa ass haber coplugune dondurmeyelim
Onus Probandi ...

kanıtlama yükümlülüğü. latincesi "semper necessitas probandi incumbit ei qui agit" yani "ispat etme yükümlülüğü, her zaman suçlamayı yapanın üzerindedir". suçlama için değil, önermeler için de geçerli olabilir.*
"dünya ve merkür arasında yörüngede dönen, herhangi bir şekilde gözlenemeyecek kadar küçük/karanlık ve kendi kendine oluşmuş bir çaydanlık vardır" diyen bir kişi, bunu kanıtlama yükümlülüğünü üzerinde taşır. çaydanlığın var olduğuna dair binlerce yıllık bilgi, kültürel birikim ya da yazılmış antik kitaplar olması bu gerçeği değiştirmez, ispat yükümlülüğü bakidir.
 
Kahve icip pizza yiyip geri döner mal herif.

Dursun'un derdi transfer yapalım da taraftar sussun biz de zaman kazanalım.Yani takımın durumu yerine taraftardan gelen tepkiler adamın umrunda.Yoksa Galatasaray kazanmış kaybetmiş 1 gram umrunda değil.Adam gibi bir transfer planlaması da yok zaten.Galatasaray Spor Kulübü mü,lise mezunları derneği mi bir karar verilsin artık.
 
Çok güzel bir italya tatilinin ardından ,istanbula dönmüştür. Yeni sezona italya tatili ile başlamak akıllıca bir fikir :)
 
Üst Alt