Cenk Ergün, Menajer Bayram Tutumlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün, Menajer Bayram Tutumlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!


g-saray-sportif-direktoru-menajer-bayram-tutumlu-9676539_290_o.jpg

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın bazı planlamalarını menajer Bayram Tutumlu, Twitter'dan taraftarla paylaştı. Cenk Ergün ise suç duyurusunda bulundu.

Futbolcu menajerliği yapan Bayram Tutumlu, Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün'ü topa tuttu. Sportif direktörlük görevine getirilen ve Dursun Özbek'in talimatlarıyla transfer görüşmelerini yapan Cenk Ergün ile menajer Bayram Tutumlu'nun bazı WhatsApp yazışmaları internette paylaşıldı. Cenk Ergün'e transfer yapması için futbolcu öneren Tutumlu, o futbolcuları ve yazışmaların içeriğini paylaştı.

Ortaya dökülen diyaloglarda Cenk Ergün'ün mevcut teknik direktör Igor Tudor'dan memnun olmadığı ve Tutumlu'dan yeni antrenör bakmasını istediği görüldü.
Kendisini yalanlamasını da isteyen Tutumlu, “Eğer cesaretin varsa yalanla. Özbek'lerin maşası, çantacı. Çantacı beni mahkemeye vermiş! Ünal Aysal da verdi. Galatasaray için ceza almak şereftir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a transfer önerisinde bulunan Tutumlu, attığı tweet ve yazışma içeriğinden dolayı mahkemelik oldu. Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün, menajer Bayram Tutumlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun sebebi ise menajerin Ergün hakkında hakaret, iftira ve tehdit!

CNN TÜRK
 
Yapamayacaklari transferler sonrasi yumurta kapiya dayaninca sonunda o adamin kapisina gidecekler riva ve floryadan payini elleriyle teslim edecekler
 
İyi yapmış Cenk Ergün, Bayram Tutumlu kendini kim zannediyor da böyle şeyler yazabiliyor? Gitsin bunu o İspanya'daki çalışıyorum dediği kulüplere yapmaya kalksın bakalım ne oluyor. UEFA/FIFA'ya taşısalar aslında konuyu da lisans iptali isteseler.
 
Bayram Tutumlu ciddiye alınacak biri degil. Ben dursun'a zerre güvenmem ama Cenk Ergün birikimli,donanımlı bir adamdır. En iyisini yapmaya çalışacaktır
 
Ben bu konuda tamamen bizim Cenk'in tarafındayım.

Böyle profesyonellik olmaz. Bayram gitsin aynı uslupla Avrupa kulüplerinin menajerleri ile konuşsun tehdit falan etsin bakalım.

Adama sorarlar sen kimsin ulan?

Umarım güzel bi ceza keserler şu dangalağa.



sent via GSC
 
sayesinde, nasıl transfer yaptığımızı da öğrenmiş olduk,Tudor un ömrünün çok uzun olmadığını da bu renklerin aslında ne kadar ucuz adamlar tarafından yönetildiğini de

yazık, burada oturup bunlar ne yapacak diye düşündüğümüze bile değmez
 
Üst Alt