Cenk Ergün'den Açıklamalar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Cenk Ergün'den Açıklamalar


266faade25544e9d8fcec6748bde1b3d.jpeg

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, geride kalan Kasımpaşa maçı ve önümüzdeki hafta oynanacak Bursaspor karşılaşması ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cenk Ergün, "Taraftarın mutlu olduğunun farkındayız. Aldığımız tepkilerden bu memnuniyet görünüyor. Görevimiz bu memnuniyeti sezon sonunda fazlalaştırarak yaşatmak. Camiada hareketlenme var, kendini gösterme var, gücünün farkına varma var. Bunu devam ettirebildiğimiz sürece bir şey ifade edecektir" dedi.

Cenk Ergün Gomis'in performansına da dikkati çekerken "Her hafta olduğu gibi Gomis'in performansı çok etkileyiciydi. Kasımpaşa maçında 2 gol de ondan geldi. Sadece maçlarda attığı gollerle değil, saha içi ve dışında takıma katkısıyla ne kadar önemli olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Pazar günü Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği Bursaspor için "Çok kıymetli oyuncuları ve hocaları var" tabirini kullanan Cenk Ergün karşılaşma hakkında "Önemli bir deplasman maçı. Güçlü ve şampiyonluk yaşayan bir camia. Yükselişteler ve net sonuçlarla galibiyet alıyorlar. Tribünlerin dolu olacağını düşünüyoruz. Bursa'da dolu tribünlerin ne demek olduğunu futbolun içinde olan herkes biliyor. Bizim de performans ve moralimiz yerinde. Türk futboluna yakışan bir mücadele verelim. Umarım sonuç bizim lehimize olur" şeklinde görüşünü belirtti.

Deplasman maçı öncesi, "Saha içinde olmasını umduğumuz güzel mücadele umarım saha dışında da gerçekleşecektir" temennisinde bulunan Ergün, "Antalyaspor maçı öncesi ve sırasında bir takım sıkıntılar yaşandı. Yöneticilerimiz, tedbir alınması açısından federasyon ve Antalyaspor yönetimi ile irtibata geçti. Federasyon da bu konudan haberdar. Bursaspor’un taraftar grupları ile bizim taraftarımız iyi iletişim halindeler. Emniyetimizin alacağı tedbirler sporseverlerin de desteğiyle; saha içinde olmasını umduğumuz güzel mücadele saha dışında da gerçekleşir" diyerek sözlerini noktaladı.

Galatasaray.org
 
Üst Alt